sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

Flyg Göteborg Luleå med SAS

Med SAS kan du flyga Göteborg Luleå direkt året runt. På så sätt kan du boka flyg Göteborg Luleå när det passar dig bäst. Luleå har genomgått kraftiga förändringar de senaste åren och har omvandlats från en industristad till en gemytlig universitetsstad som erbjuder ett stort utbud av kultur och underbar natur. Boka därför flyg Göteborg – Luleå redan idag och ta chansen att vandra, uppleva naturen eller unna dig en weekend i den fantastiska skärgården.
 

Boka flyg Göteborg Luleå i vår Lågpriskalender

Om du vill hitta billiga flyg från Landvetter till Luleå Airport bör du kika lite extra i vår lågpriskalender. Lågpriskalendern uppdateras ständigt för att kunna erbjuda dig våra allra bästa priser. På så sätt kan du fynda flyg Göteborg Umeå till en riktigt bra prislapp. Du har dessutom alltid 24-timmars öppet köp med SAS. När du hittar ett bra flyg kan du därför slå till direkt!

Hitta din resa i vår lågpriskalender
 

Flyg Göteborg Luleå – upplev fin skärgård

I Luleå kan du besöka några av Norrbottens mest populära utflyktsmål; Gammelstads kyrkstad och barnvänliga Teknikens hus. Gammelstads kyrkstad är med på UNESCO:s världsarvslista och är ett perfekt resmål en krispig vinterdag. I kyrkstaden kan du se hur Luleå såg ut när staden grundades och promenera runt bland pittoreska och magiska röda hus. 

Om du däremot bokar flyg Göteborg Luleå under sommarhalvåret bör du passa på att besöka stadens fantastiska skärgård. Luleås skärgård består av flera tusen öar och är minst sagt en mäktig upplevelse en stilla sommardag. Det finns dessutom flera aktiviteter som du kan göra såsom att paddla kanot, åka vattenskoter, segla och forsränna. 
 

Inkluderat på ditt flyg Göteborg Luleå

Att flyga från Landvetter till Luleå Airport tar ca 1 timme och 40 minuter. Trots den korta restiden vill vi kunna erbjuda dig en så bekväm resa som möjligt. Under din flygtur Göteborg – Luleå kan du därför förvänta dig en lugn resa där du kan passa på att ladda ner dagens tidning via SAS App och avnjuta en god kopp kaffe eller te. När du bokar ditt flyg med SAS ingår alltid vissa förmåner, oavsett vart du väljer att flyga:

 

Boka flyg Göteborg Luleå med vår barnrabatt

Med SAS kan du alltid boka dina barns biljetter till lägre priser. Om du har ett barn som är yngre än 2 år kan du få upp till 90 % rabatt på barnets biljett om barnet kan sitta i knäet hos en vuxen under flygresan. Du kan dessutom få upp till 25 % rabatt om du har barn som är mellan 2 och 11 år gamla. Detsamma gäller om du vill att ditt barn som är yngre än 2 år ska ha en egen sittplats.

Passa på att boka flyg Göteborg Luleå redan idag och låt hela familjen få följa med på resan!

Mer om att resa med barn 
 

Flyg Göteborg Luleå med SAS EuroBonus 

Som medlem i EuroBonus kan du både tjäna poäng på din resa mellan Göteborg och Luleå och använda vår fantastiska SAS Lounge innan resan. Du kan dessutom boka ditt flyg mellan Göteborg och Luleå med hjälp av dina intjänade poäng. Om du inte redan är medlem bör du således bli det när du bokar ditt flyg Göteborg Luleå. Att bli medlem är dessutom alldeles kostnadsfritt och ju mer du flyger med oss – desto fler förmåner får du! 

Om du är en frekvent flygresenär kan du bli Guld- eller Diamantmedlem och få tillgång till SAS Lounge. I loungen kan du få en bra start på resan och avnjuta ett stort utbud av mat och dryck. Du kan dessutom passa på att läsa tidningar och använda obegränsat med WiFi. 

Bli medlem i EuroBonus
 

Flyg Landvetter – Luleå Airport 

Att flyga LandvetterLuleå Airport är smidigt. Resan tar enbart 1 timme och 40 minuter och väl på plats på Luleå Airport finns det flera transportalternativ. Det finns goda möjligheter att ta sig från flygplatsen till stadskärnan med hjälp av stadens kollektivtrafik. Du kan även hyra en bil och ta dig in till staden på egen hand. Detta kan du dessutom göra till ett förmånligt pris som medlem i SAS EuroBonus. Att transportera sig in till staden via taxi är även ett möjligt alternativ. När du bokar ditt flyg Göteborg Luleå kan du således förvänta dig en smidig och bekväm resa! 
 

Övrigt 

Reseförsäkring