Flyg Visby Gotland Manchester

Boka flyg från Visby Gotland till Manchester i vår lågpriskalender

Genom att titta i vår lågpriskalender kan du hitta våra allra bästa priser på flyg från Visby Gotland till Manchester. Om du är ute i god tid så förbättras dina chanser att hitta riktigt billiga flyg mellan Visby Gotland och Manchester som passar just dig och ditt resesällskap.

Hitta våra bästa frånpriser till alla våra destinationer i vår lågpriskalender. Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs.

Flyg från Visby Gotland till Manchester – Sevärdheter

Manchester är en stad i ständig utveckling och har något för alla. Här finns mycket mer än bara fotboll och staden kan bjuda på ett stort utbud av engelska pubar och trendiga kaféer. Staden, som bär spår av sin industriella historia kombinerat med moderna nybyggen, har en bred variation av arkitektoniska stilar, vilket ger ett spännande uttryck. När du väl är i Manchester finns det flera sevärdheter eller upplevelser värda ett besök. Nedan följer några exempel.

Musik

Manchester har en fantastisk musikscen som erbjuder flertalet konserter och livemusik. Om detta är av intresse bör du ta en tur till stadens många barer och pubar. I Manchester finns det också ett stort antal skivbutiker, där Vinyl Exchange, Eastern Bloc Records och Piccadilly Records är butiker som absolut är värda ett besök, oavsett om du har en skivspelare eller inte.

Konst

Manchester kan också erbjuda flera fantastiska konstgallerier, de två mest populära är Whitworth Art Gallery och Manchester Art Gallery. Whitworth Art Gallery kombinerar modern konst och design med mer traditionella och historiska utställningar. Galleriet har genomgått en omfattande utbyggnad, vilket har resulterat i både en skulpturpark och ett café med spektakulär utsikt. Manchester Art Gallery huserar historiska konstverk från sammanlagt sex sekler. Konstmuseet är offentligt ägt och är öppet alla veckans dagar.

Fotboll

Oavsett om du är intresserad av fotboll eller inte är ett besök på en fotbollsmatch i Manchester en upplevelse utöver det vanliga. En resa till Manchester är därför sällan komplett utan ett besök till Manchester Uniteds hemmaplan Old Trafford. Här kan du uppleva fotboll i världsklass och verkligen känna den unika stämning som bara engelska fotbollssupportrar kan skapa!

Transport från Manchester flygplats (MAN)

Manchester flygplats är idag den största flygplatsen i England, förutom flygplatserna i London. Flygplatsen ligger 15 km utanför Manchesters centrum och det korta avståndet in till centrum gör det därför lätt att transportera sig mellan flygplatsen och stadens centrum. Reser du till Manchester eller till andra destinationer i regionen kan du välja på flertalet transportmöjligheter.

Tåg

Från Manchester flygplats går det regelbundna avgångar med tåg till Manchester Piccadilly, som är stadens centralstation. På vardagar och lördagar går tågen så ofta som 8–10 gånger i timmen på denna sträcka, på söndagar går tågen upp till fyra gånger i timmen.

Buss

Väljer du att ta buss har du två alternativ att välja på: flygbuss eller lokal buss. Flygbussarna går med regelbundna intervaller dygnet runt och tar mellan 20–40 minuter in till centrum. Om dessa inte passar in i ditt tidschema kan du istället ta linje 43 med lokal operatör. Bussen går till Piccadilly busstation och tar runt 45 minuter, beroende på trafik. De lokala bussarna går med ett intervall på 10 och 30 minuter, beroende på när på dygnet du anländer till flygplatsen.

Spårvagn

Du kan ta en spårvagn hela vägen från Manchester flygplats till stadens centrum. Observera dock att resan tar betydligt längre tid än med tåg.

Taxi

Taxi är ofta ett bekvämt sätt att ta sig in till Manchesters citykärna. Här kan du välja mellan flera operatörer, där flera specialiserar sig på resor till flygplatsen och kan därför erbjuda bra priser. Du hittar taxibilarna utanför alla tre terminalerna.

Hyrbil

På flygplatsen finns det också ett stort utbud av biluthyrningsföretag. Du har därför goda möjligheter att hyra en egen bil i Manchester. Du får som regel bäst pris om du bokar hyrbilen i god tid. Dessutom kommer bilen också att vara klar när du landar, vilket är en fördel om du landar utanför vanliga öppettider. Boka hyrbil

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt