Flyg Visby Gotland Dubrovnik

Boka flyg från Visby Gotland till Dubrovnik i vår lågpriskalender

Genom att titta i vår lågpriskalender kan du hitta våra allra bästa priser på flyg från Visby Gotland till Dubrovnik. Om du är ute i god tid så förbättras dina chanser att hitta riktigt billiga flyg mellan Visby Gotland och Dubrovnik som passar just dig och ditt resesällskap.

Hitta våra bästa frånpriser till alla våra destinationer i vår lågpriskalender. Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs.

Flyg från Visby Gotland till Dubrovnik – Värt att se

Upplev Kroatiens kulturella kustpärla Dubrovnik. Det är en av Europas vackraste städer och definitivt värt ett besök, oavsett om du är ute efter en badsemester eller en semester med mat och kultur i fokus.

Dubrovnik erbjuder allt från spännande historia till läcker mat, en gästvänlig befolkning och fantastiska stränder med azurblått vatten.

Sponza-palatset

Sponza-palatset fungerade tidigare som tullhus, men är idag omvandlat till ett museum där du kan höra om Dubrovniks försvarare.

Rektorpalatset

Palatset som ursprungligen byggdes som bostad för Dubrovniks skiftande rektorer och säte för regeringen.

Promenad på stadsmuren

När du besöker Dubrovnik får du inte missa en promenad på Dubrovniks två kilometer långa stadsmur som byggdes under perioden 1100–1600-talet. Den imponerande stadsmuren är ett bra ställe att börja sin rundtur i Dubrovnik. Från stadsmuren erbjuds en imponerande utsikt över de karaktäristiska rödbruna tegeltaken, Lovrijenac-fästningen och inte minst det azurblå Adriatiska havet.

War Photo Limited

War Photo Limited är ett lärorikt museum där du på ett enkelt och skoningslöst ärligt sätt får insikt om krigets grymheter. Museet har specialiserat sig på bilder från krigshärjade länder världen över. Här kommer det till exempel att vara möjligt att se bilder från kriget i Kroatien och det tidigare Jugoslavien.

Vill du ha ännu mer inspiration? Besök vår reseguide Scandinavian Traveler, där alla våra bästa resetips om Dubrovnik finns samlade.

Transport från Dubrovnik flygplats

Dubrovnik flygplats ligger cirka 20 km från centrum av Dubrovnik och är som de flesta andra flygplatser i Kroatien relativt liten. Trots flygplatsens storlek hittar du dock en kiosk, kafé, växlingskontor, bank, flera bankomater och självklart en duty free-butik för internationella turister.

Taxi

Vill du snabbt och enkelt ta dig in till Dubrovnik centrum kan du ta en taxi. Det tar ungefär 25 minuter.

Buss

Du kan också ta en buss för att ta dig från flygplatsen in till centrum. Bussarna avgår kort efter flygens ankomst och från staden går de två timmar före internationella flygavgångar och en och en halv timme före nationella flygavgångar.

Biluthyrning

Vill du uppleva ett större område av Kroatien kan du hyra en bil på flygplatsen. I flygplatsterminalen har de flesta internationella samt lokala biluthyrningsföretag bemannade kontor. Om du vill hyra en bil rekommenderar vi att du bokar den i förväg så att den står redo när du landar på Dubrovnik flygplats.

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt