Flyg Visby Gotland Bari

Boka flyg från Visby Gotland till Bari i vår lågpriskalender

Genom att titta i vår lågpriskalender kan du hitta våra allra bästa priser på flyg från Visby Gotland till Bari. Om du är ute i god tid så förbättras dina chanser att hitta riktigt billiga flyg mellan Visby Gotland och Bari som passar just dig och ditt resesällskap.

Hitta våra bästa frånpriser till alla våra destinationer i vår lågpriskalender. Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs.

Flyg Visby Gotland Bari

Bari är den näst största staden i Italien och är regionen Apuliens huvudstad. Bari är en klassisk hamnstad där handeln alltid har varit viktig. Den italienska staden erbjuder mycket så som stränder, äldre vackra byggnader, konstverk och en levande stadskärna. Ett besök i Italien bådar för gastronomiska äventyr och Bari är inget undantag. Flyg från Visby Gotland till Bari och upplev det underbara Italien.

Bada i Bari 

Bari har ett medelhavsklimat med milda vintrar och varma, torra somrar. Perioden maj till september är varm, med toppen i juli och augusti då medeltemperaturen är precis under 30 grader. Det finns flera sandstränder med klart, blått vatten i Bari. Utanför Bari ligger staden Polignano a Mare. Där finns det också flera populära stränder, bl.a. en badplats som är full med klippor att hoppa från. I samma stad ligger också Cala Paguro som är en mer traditionell sandstrand som också är väl värd ett besök.   

Sola och bada i Apulien, boka ett flyg från Visby Gotland till Bari idag!

Bari – En historisk stad 

Bari är en av de viktigaste handelsstäderna i Italien med sitt praktiska läge vid havet på Italiens östra kust. Staden har en lång historia och fick en strategisk betydelse när den kom under romarnas kontroll 300 f.kr. Bari blev en länk mellan sjöburen handel från öst och den inhemska kustvägen.  

I början av 1800-talet fick Bari nytt liv när den gamla staden kompletterades med en helt ny del som byggdes efter ett rutnätsmönster. Stadsarkitekten var Napoleons svärson Joachim Murat vars efternamn lever vidare i stadsdelen Murttiano. Det är ingen underdrift att påstå att mycket har inträffat i och runtom staden. Längst kusten finns byggnader som bär Mussolinis arv och Bari var under andra världskriget föremål för tysk attack. På senare tid har Baris roll som handelsstad vuxit och idag huserar några av Italiens största handelsmässor där. Missa inte att ta del av stadens alla spännande berättelser när du landat i Bari!

Njut av italiensk mat

Att skriva om Italien utan att nämna maten skulle vara ett misstag. I regionen Apulien produceras det mycket oliver, olja och vete, vilket avspeglar sig i mattraditionen. Det finns även gott om lokalproducerade grönsaker, frukt, kött och fisk. En lokal specialitet är brödet Calzoni, fylld med lök, ansjovis, kapris och oliver. Apulien är också känt för vegetabilisk minestrone, kikärtor, bönor och selleri. Den provinsiella ragun innehåller lamm och fläsk. Från havet är bläckfisk och framförallt musslor stadens signum. En känd rätt är, riso e cozze som består av ris, potatis och musslor. Bari bjuder på många goda smakupplevelser!

Vill du ha ännu mer inspiration? Besök vår reseguide Scandinavian Traveler, där alla våra bästa resetips för Bari finns samlade.

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt