Flyg Umeå Zürich

Boka flyg från Umeå till Zürich i vår lågpriskalender

Genom att titta i vår lågpriskalender kan du hitta våra allra bästa priser på flyg från Umeå till Zürich. Om du är ute i god tid så förbättras dina chanser att hitta riktigt billiga flyg mellan Umeå och Zürich som passar just dig och ditt resesällskap.

Hitta våra bästa frånpriser till alla våra destinationer i vår lågpriskalender. Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs.

Flyg Umeå Zürich – Upplev Zürich

Zürichsjön är populär och här kan du ta en båttur och se staden eller slappna av i det mysiga området. Schweiz är känt för sin fina choklad av hög kvalitet men kaffet är lika gott här. Se till att få smaka på den goda kaffet och chokladen när du befinner dig i Zürich.

Zürich Operahus byggdes 1891 i finaste neo-barockstil och här kommer många stora konstnärer. Besök Botaniska trädgården i Zürich och gå runt i den vackra trädgården eller besök Löwenbräu Areal som är en hög byggnad där du kan hitta både nationell och internationell konst.

Zürich är också känt för sin vackra natur och det finns flera parker att se. En är Chinese Garden Zürich, men du kan också uppleva Zürich under vintern med en linbana upp till Mount Titlis och se staden från ovan.

Vill du ha ännu mer inspiration? Besök vår reseguide Scandinavian Traveler där alla våra bästa resetips för Zürich är samlade.

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt