Flyg Umeå Amsterdam

Boka flyg från Umeå till Amsterdam i vår lågpriskalender

Genom att titta i vår lågpriskalender kan du hitta våra allra bästa priser på flyg från Umeå till Amsterdam. Om du är ute i god tid så förbättras dina chanser att hitta riktigt billiga flyg mellan Umeå och Amsterdam som passar just dig och ditt resesällskap.

Hitta våra bästa frånpriser till alla våra destinationer i vår lågpriskalender. Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs.

Flyg Umeå Amsterdam – Upplev en storstad med rik kultur och historia

Amsterdam är platsen för dig som vill uppleva en storstad med både rik kultur, historia samt livlig stadspuls. Här hittar du mängder av moderna och trendiga affärer, kaféer, barer och restauranger, samt museer fyllda med historiska mästerverk. Besök Museumplein, Anne Franks hus, shoppa i De Nio Gatorna och njut av de vackra kanalerna. Atmosfären i staden känns avslappnad och trendig.

Amsterdams centrum är kompakt och lätt att ta sig runt till fots. Det finns lite trafik i centrum eftersom lokalbefolkningen föredrar cykeln som transportmedel. Det är i centrum du hittar de berömda konstmuseerna, det ökända Red Light District och stadens välkända coffee shops. Du hittar också bra shoppingmöjligheter i Nine-Street Area och ett enormt utbud av bra restauranger. Staden består av flera olika stadsdelar och områden, var och en med sin egen karaktär som är väl värt att utforska, som De Pijp, Amsterdam Noord, Westerpark, Jordaan och Oud-West.

De vackra kanalerna slingrar sig genom hela staden, och det är inte utan anledning som staden kallas "Nordens Venedig". Här finns mer än 100 km kanaler och cirka 1600 broar. Båtturer på kanalerna är mycket populära att göra, både för turister och lokalbefolkning.

Transportutbudet i Amsterdam är mycket bra, så det är enkelt att ta sig runt. Du kan välja att resa med spårvagn, tunnelbana, buss, tåg eller färja under din vistelse. Eller så kan du naturligtvis göra som lokalbefolkningen - uppleva staden från cykeln.

Amsterdams tunnelbana är ett snabbt och enkelt sätt att ta sig runt i staden. För att komma åt tunnelbanestationerna behöver du ett smartkort för kollektivtrafiken (OV-Chipkaart) eller ett annat giltigt resekort (t.ex. 1-timmarsbiljetter).

Få ut mesta möjliga av din resa till Amsterdam - hitta fler resetips för Amsterdam här.

Transport till och från Amsterdams flygplats Schiphol

Schiphol flygplats är en av de största och mest trafikerade flygplatserna i Europa och fungerar som en knutpunkt. Flygplatsen ligger bara 16 km sydväst om Amsterdam, och det är enkelt att ta sig från flygplatsen till citykärnan i Amsterdam. Du kan antingen resa med kollektivtrafik som bussar och tåg, eller hotellbussar.

Du kan också bli hämtad från ditt hotell och bli avsläppt utanför avgångshallen.

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt