Flyg Stockholm Krakow

Boka Stockholm Krakow i vår lågpriskalender

Genom att titta i vår lågpriskalender kan du hitta våra allra bästa priser på flyg från Stockholm till Krakow. Om du är ute i god tid så förbättras dina chanser att hitta riktigt billiga flyg mellan Stockholm och Krakow som passar just dig och ditt resesällskap.

Lågpriskalendern hjälper dig att hitta våra bästa frånpriser just nu. Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs på ett pris. Prisavvikelser kan förekomma när du går vidare till bokning om inga sökningar är gjorda.

Flyg Stockholm Krakow med SAS året om

Upplev den polska staden som är full av historia samt vackra hus och områden. Ge dig själv en intressant semester i Polen och lär känna en gammal stad med trevliga stadsdelar, god mat och billigare priser. Boka flyg Stockholm Krakow redan idag!

Flyg till Krakow – Ta med promenadskorna

Enligt många tillhör Krakow en av de vackraste städerna i Europa. Det är lätt at ta sig runt till fots i den polska staden och ett bra tips är att packa med ett par bekväma promenadskor före du kliver på ditt flyg Stockholm Krakow. Inte enkom stadens blygsamma storlek gör den populär att promenera i, det finns också massor att se längs de små gatorna och vackra gränderna. Gamla stan är en plats du inte får missa när du reser Stockholm Krakow. 

Omringad av den grönskande parken Planty ligger Gamla stan skyddad i mitten. Stadsdelen har Europas största torg, Rynek Glowny, som än idag har kvar Klädeshallarna som byggdes redan på 1400-talet. Runtom är det fullt med folk som handlar i de små butikerna, fikar och upplever de vackra byggnaderna. 

På vägen ut ur Gamla stan tycker många det är skönt att koppla av lite bland de färgglada blommorna och pampiga träden i Planty. Flyg Stockholm Krakow och upplev denna fantastiska stadsdel! 

De judiska kvarteren Kazimierz är som ett historiskt utomhusmuseum och är intressant att strosa runt i. Den polsk-judiska befolkningen har i hundratals år varit en inflytelserik och viktig grupp i Krakow, vilket inte minst visar sig bland de många äldre och vackra husen.

I området finns det flera judiska matställen, varför inte fylla på energidepån med en utsökt falafel så du kan promenera ännu mer? Boka flyg Stockholm Krakow, lägg ner ett par skor med skön sula i resväskan och lär känna stadens fantastiska stadsdelar i din egen takt. 

Läcker mat och gemytliga fikaställen

Efter du avnjutit utsökt falafel och gott rödvin i Kazimierz kan det vara läge att rikta blicken mot någon av de många bra restauranger och fik i Krakow. Flyg Stockholm Krakow och upptäck den unika variant av trevliga fikaställen som blivit populära besöksmål av både lokalbor och turister. I vad som förefaller vara fallfärdiga byggnader ligger små, omoderna lokaler som huserar fiken vilka tack vare levande ljus, rustika träbord och äldre, storslagna målningar får en mysig och hemtrevlig atmosfär. 

Camelot och Nowa Provincja som båda ligger i gamla stan är två av de mest besökta Krakowfiken.

Ett annat tips är att äta polsk husmanskost som till bra priser serveras på någon av de kända mjölkbarerna. Piroger fyllda med kött eller grönsaker är storfavoriter på den polska menyn och är något som bör upplevas på plats. Restaurangbesök är likt allt annat billigare i Polen, så unna dig en riktigt trevlig semester i Krakow med mycket och god mat! Boka flyg Stockholm Krakow nu och njut av en annan matkultur än den svenska!

En trevligare reseupplevelse startar på Arlanda flygplats

SAS Fast Track

När du reser från Stockholm till Krakow i SAS Plus eller om du är SAS EuroBonus Guld- eller Diamantmedlem så har du tillgång till Fast Track på Arlanda flygplats. Fast Track är det snabbaste och smidigaste sättet att passera genom flygplatsens säkerhetskontroll. Detta hjälper dig att få mer tid för avkoppling, arbete eller besök i SAS Lounge eller att bege dig snabbare till gaten.

SAS Lounges

Starta din resa till Krakow i en av våra flygplatslounger. Loungen är en lugn plats där du kan arbeta, äta en bit mat, umgås eller bara koppla av medan du väntar på din flygavgång.

På Stockholms flygplats Arlanda kommer du att kunna njuta av följande lounger, beroende på vart du ska flyga, biljettyp eller EuroBonus-nivå:

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **När tillgängligt