Flyg Skellefteå Visby

Boka flyg från Skellefteå till Visby i vår lågpriskalender

Genom att titta i vår lågpriskalender kan du hitta våra allra bästa priser på flyg från Skellefteå till Visby. Om du är ute i god tid så förbättras dina chanser att hitta riktigt billiga flyg mellan Skellefteå och Visby som passar just dig och ditt resesällskap.

Hitta våra bästa frånpriser till alla våra destinationer i vår lågpriskalender. Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs.

Flyg Skellefteå Visby – Upplev underbara Gotland

Flyg mellan Skellefteå och Visby och upplev en av Europas vackraste medeltidsstäder.

Passa på att boka flyg Skellefteå Visby redan idag och få möjligheten att se en av Sveriges mest pittoreska sommarorter!

Visby – En stad full av liv

När du flyger mellan Skellefteå och Visby kommer du att inse att Visby trots dess lilla storlek har ett stort utbud att erbjuda. Under sommarhalvåret förgylls staden med flera välkända evenemang såsom Almedalsveckan, Stockholmsveckan och Medeltidsveckan. Dessa veckor lockar årligen flera tusentals turister att komma till Visby och insupa stadens magiska atmosfär. Men även under de resterande veckor av året finns det mycket att göra och se i staden.

Förutom att beskåda historiska platser såsom ringmuren och domkyrkan, finns det många läckra restauranger, barer och nattklubbar i staden att besöka. Visby är dessutom perfekt att cykla runt i och du har alltid nära till ett havsbad var du än befinner dig. Om du bokar flyg Skellefteå Visby kommer du således inte att bli besviken!  

Njut av hela Gotland

Om du flyger Skellefteå Visby bör du inte bara passa på att besöka Visby utan även andra delar av paradisön och dess omnejd. Gotland riktigt kryllar av svindlande vacker natur, mysiga fik, konstateljéer, långa stränder och underhållning.

Att exempelvis ta en tur ut till Fårö och besöka Ingmar Bergmans trakter kan varmt rekommenderas för både ögat och sinnet.

En tur till Stora Karlsö är även något som inte kommer att göra din sinnesro besviken.  Att ta färjan till Stora Karlsö tar bara drygt 30 minuter från Klintehamn och väl framme på ön kan du njuta av havsutsikter som du sent kommer att glömma. 

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt