Flyg Ronneby Neapel

Boka flyg från Ronneby till Neapel i vår lågpriskalender

Genom att titta i vår lågpriskalender kan du hitta våra allra bästa priser på flyg från Ronneby till Neapel. Om du är ute i god tid så förbättras dina chanser att hitta riktigt billiga flyg mellan Ronneby och Neapel som passar just dig och ditt resesällskap.

Hitta våra bästa frånpriser till alla våra destinationer i vår lågpriskalender. Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs.

Flyg från Ronneby till Neapel – Sevärdheter

Neapel har en överväldigande mängd spännande attraktioner, bland annat Teatro San Carlo, Piazza Matteotti, Palazzo Reale, San Francesco di Paola och Palazzo Serra di Cassano för att nämna några. Nedan får du lite inspiration för din resa.

Vesuvius

I bakgrunden av Neapel reser sig vulkanen Vesuvius som år 79 fick ett utbrott och är anledningen till att Pompeji och Herculaneum begravdes. Idag är det möjligt att ta sig upp och se vulkanen på en guidad tur.

San Carlo operahus

Om du besöker Neapel får du inte missa San Carlo operahus som är ett av de mest berömda operahusen i världen. Dess popularitet beror dels på den unika akustiken och dels på den vackra inredningen i byggnaden.

Vill du ha ännu mer inspiration? Besök vår reseguide Scandinavian Traveler, där alla våra bästa resetips för Neapel finns samlade.

Transport från Neapels flygplats

Neapels flygplats, som officiellt kallas Aeroporto Internazionale di Napoli, ligger bara 7 km från centrum av Neapel, så det tar inte lång tid att ta sig in till staden från flygplatsen.

Buss

Från Neapels flygplats har du möjlighet att ta en buss in till tågstationen, färjeläget eller Piazza Municipio som ligger i Neapels centrum.

Taxi

Om du vill komma fram till din destination så snabbt som möjligt kan du också ta en taxi. Taxihållplatsen ligger nära terminalens utgång.

Biluthyrning Neapels flygplats

Om du vill se ett större område av södra Italien rekommenderas det starkt att hyra en bil. På flygplatsen finns en gratis shuttlebuss från terminal 1 till området där de olika biluthyrningsföretagen finns. Bussarna går var femte minut hela dagen från tidig morgon till sen kväll.

Det är en bra idé att boka bilen innan avresa så att den står redo när du anländer. På så sätt är du också säker på att få den modell du önskar och som passar din resa.

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt