Flyg Oslo Zürich

Boka flyg från Oslo till Zürich i vår lågpriskalender

Genom att titta i vår lågpriskalender kan du hitta våra allra bästa priser på flyg från Oslo till Zürich. Om du är ute i god tid så förbättras dina chanser att hitta riktigt billiga flyg mellan Oslo och Zürich som passar just dig och ditt resesällskap.

Hitta våra bästa frånpriser till alla våra destinationer i vår lågpriskalender. Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs.

Flyg Oslo Zürich – Upplev Zürich

Zürichsjön är populär och här kan du ta en båttur och se staden eller slappna av i det mysiga området. Schweiz är känt för sin fina choklad av hög kvalitet men kaffet är lika gott här. Se till att få smaka på den goda kaffet och chokladen när du befinner dig i Zürich.

Zürich Operahus byggdes 1891 i finaste neo-barockstil och här kommer många stora konstnärer. Besök Botaniska trädgården i Zürich och gå runt i den vackra trädgården eller besök Löwenbräu Areal som är en hög byggnad där du kan hitta både nationell och internationell konst.

Zürich är också känt för sin vackra natur och det finns flera parker att se. En är Chinese Garden Zürich, men du kan också uppleva Zürich under vintern med en linbana upp till Mount Titlis och se staden från ovan.

Vill du ha ännu mer inspiration? Besök vår reseguide Scandinavian Traveler där alla våra bästa resetips för Zürich är samlade.

En trevligare reseupplevelse startar på Oslo flygplats Gardermoen

SAS Fast Track

När du reser från Oslo till Zürich i SAS Plus eller om du är SAS EuroBonus Guld- eller Diamantmedlem så har du tillgång till Fast Track på Oslo flygplats Gardermoen. Fast Track är det snabbaste och smidigaste sättet att passera genom flygplatsens säkerhetskontroll. Detta hjälper dig att få mer tid för avkoppling, arbete, ett besök hur eller att bege dig snabbare till gaten.

SAS Lounges

Starta din resa till Zürich i en av våra flygplatslounger. Loungen är en lugn plats där du kan arbeta, äta en bit mat, umgås eller bara koppla av medan du väntar på din flygavgång.

På Oslos flygplats Gardermoen kommer du att kunna njuta av tre lounger, beroende på vart du ska flyga, biljettyp eller EuroBonus-nivå:

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt