Flyg Oslo Stavanger

Boka flyg från Oslo till Stavanger i vår lågpriskalender

Genom att titta i vår lågpriskalender kan du hitta våra allra bästa priser på flyg från Oslo till Stavanger. Om du är ute i god tid så förbättras dina chanser att hitta riktigt billiga flyg mellan Oslo och Stavanger som passar just dig och ditt resesällskap.

Hitta våra bästa frånpriser till alla våra destinationer i vår lågpriskalender. Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs.

Flyg från Oslo till Stavanger – Upplev Stavanger

Stavanger bjuder in till både aktiviteter och naturupplevelser. Ta en vandring längs den vackra kusten och Stavangers vilda stränder. Eller bestig Preikestolen, som är en av Norges toppattraktioner och ger dig en unik utsikt över fjorden och den vackra norska naturen. Du kan också välja att ta en båttur på Lysefjord och se kusten från vattnet.

Bara en kort promenad från Stavanger Centrum hittar du Gamle Stavanger – ett idylliskt område med kullerstensbelagda gator och vita välbevarade trähus. Speciellt under sommaren, när allt är grönt och blommar, kan du uppleva en autentisk norsk idyll.

Är nya kulinariska upplevelser en stor del av din reslust? Ge dig hän åt matupplevelser utöver det vanliga i Stavanger. Med färska råvaror plockade direkt från den norska naturen och fisk och skaldjur från det norska havet är du garanterad en god smakupplevelse.

Besök Stavanger med familj, vänner eller din älskade – det finns upplevelser för alla.

Vill du ha ännu mer inspiration? Besök vår reseguide Scandinavian Traveler, där alla våra bästa resetips för Stavanger finns samlade.

En trevligare reseupplevelse startar på Oslo flygplats Gardermoen

SAS Fast Track

När du reser från Oslo till Stavanger i SAS Plus eller om du är SAS EuroBonus Guld- eller Diamantmedlem så har du tillgång till Fast Track på Oslo flygplats Gardermoen. Fast Track är det snabbaste och smidigaste sättet att passera genom flygplatsens säkerhetskontroll. Detta hjälper dig att få mer tid för avkoppling, arbete, ett besök hur eller att bege dig snabbare till gaten.

SAS Lounges

Starta din resa till Stavanger i en av våra flygplatslounger. Loungen är en lugn plats där du kan arbeta, äta en bit mat, umgås eller bara koppla av medan du väntar på din flygavgång.

På Oslos flygplats Gardermoen kommer du att kunna njuta av tre lounger, beroende på vart du ska flyga, biljettyp eller EuroBonus-nivå:

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt