Flyg Oslo Split

Boka flyg från Oslo till Split i vår lågpriskalender

Genom att titta i vår lågpriskalender kan du hitta våra allra bästa priser på flyg från Oslo till Split. Om du är ute i god tid så förbättras dina chanser att hitta riktigt billiga flyg mellan Oslo och Split som passar just dig och ditt resesällskap.

Hitta våra bästa frånpriser till alla våra destinationer i vår lågpriskalender. Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs.

Boka flyg Oslo Split – Bada i turkost vatten

För den badsugna är Split ett utmärkt resmål. Split och dess omnejd har inte bara några av Europas finaste badstränder, utan är även en perfekt destination för den som vill förverkliga sin dröm att segla runt bland kristallklart turkost vatten. Staden Split erbjuder flera badmöjligheter såsom badstränderna Bacvice, Ovice och Kastelet.

Om du är ute efter en lugnare strandupplevelse bör du ta dig en tur ut till de närliggande öarna eller byarna. Det kan exempelvis varmt rekommenderas att ta en tur ut till öarna Brač och Hvar. I Brač kan du inte bara uppleva underbara bad utan även traska runt bland lummiga olivlundar, vinstockar och citrusträd. Hvar är ofta omtalad som en party-ö men erbjuder även fantastiska bad för den som inte åker dit för att festa till gryningen.

Passa på att boka flyg mellan Oslo och Split redan idag och ta chansen att uppleva bad som du sent kommer att glömma! 

Upplev tvåtusenårig historia

Om du bokar flyg mellan Oslo och Split kommer du inte bara att kunna njuta av fantastiska bad men även få se Adriatiska havets vackraste stad. Split stoltserar med en historia som är mer än 2000 år lång och är dessutom en stad som blandar både puls och avkoppling. Att besöka sevärdheten Diocletianus palats är ett måste i Split. Det mäktiga palatset har flera hundra år på nacken och är en av romarrikets mest välbevarade byggnader. Att dessutom ta chansen att besöka naturområdet Marjan Park är varmt rekommenderat.

En trevligare reseupplevelse startar på Oslo flygplats Gardermoen

SAS Fast Track

När du reser från Oslo till Split i SAS Plus eller om du är SAS EuroBonus Guld- eller Diamantmedlem så har du tillgång till Fast Track på Oslo flygplats Gardermoen. Fast Track är det snabbaste och smidigaste sättet att passera genom flygplatsens säkerhetskontroll. Detta hjälper dig att få mer tid för avkoppling, arbete, ett besök hur eller att bege dig snabbare till gaten.

SAS Lounges

Starta din resa till Split i en av våra flygplatslounger. Loungen är en lugn plats där du kan arbeta, äta en bit mat, umgås eller bara koppla av medan du väntar på din flygavgång.

På Oslos flygplats Gardermoen kommer du att kunna njuta av tre lounger, beroende på vart du ska flyga, biljettyp eller EuroBonus-nivå:

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt