Flyg Oslo Pisa

Boka flyg från Oslo till Pisa i vår lågpriskalender

Genom att titta i vår lågpriskalender kan du hitta våra allra bästa priser på flyg från Oslo till Pisa. Om du är ute i god tid så förbättras dina chanser att hitta riktigt billiga flyg mellan Oslo och Pisa som passar just dig och ditt resesällskap.

Hitta våra bästa frånpriser till alla våra destinationer i vår lågpriskalender. Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs.

Flyg från Oslo till Pisa – Upplev Pisa

När man tänker på Pisa, tänker man oftast på det lutande tornet som är så välkänt för många. Vem har inte drömt om att ta sitt eget roliga och unika foto vid tornet? Det lutande tornet eller Campanilen, byggdes under stadens högtid, när domkyrkan skulle ha ett klocktorn år 1173. Från de olika våningarna kan du få en vacker utsikt. Precis bredvid tornet hittar du domkyrkan som byggdes av konstnären Bonanno. Kyrkan har vackra pelare ovanpå varandra och inne i den hittar du den berömda predikstolen. Dopkapellet, Battistero di San Giovanni, som Giovanni och Nicola står bakom, har fina bysantinska reliefer och pelare, och är definitivt värt ett besök.

Pisa är en stad där den italienska kulturen verkligen skiner igenom. Slappna av på de många mysiga caféerna där du kan få en härlig tiramisu med en kopp kaffe, eller en god italiensk glass. Prova de italienska restaurangerna för en pizza eller någon läcker pasta. Om du vill shoppa kan du bege dig till Borgo Stretto, Borgo Largo eller Corso Italia, där det finns många olika butiker.

Flyg från Oslo till Pisa och upplev den italienska kulturen och den unika historien som Pisa har att erbjuda!

En trevligare reseupplevelse startar på Oslo flygplats Gardermoen

SAS Fast Track

När du reser från Oslo till Pisa i SAS Plus eller om du är SAS EuroBonus Guld- eller Diamantmedlem så har du tillgång till Fast Track på Oslo flygplats Gardermoen. Fast Track är det snabbaste och smidigaste sättet att passera genom flygplatsens säkerhetskontroll. Detta hjälper dig att få mer tid för avkoppling, arbete, ett besök hur eller att bege dig snabbare till gaten.

SAS Lounges

Starta din resa till Pisa i en av våra flygplatslounger. Loungen är en lugn plats där du kan arbeta, äta en bit mat, umgås eller bara koppla av medan du väntar på din flygavgång.

På Oslos flygplats Gardermoen kommer du att kunna njuta av tre lounger, beroende på vart du ska flyga, biljettyp eller EuroBonus-nivå:

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt