Flyg Malmö Umeå

Boka flyg från Malmö till Umeå i vår lågpriskalender

Genom att titta i vår lågpriskalender kan du hitta våra allra bästa priser på flyg från Malmö till Umeå. Om du är ute i god tid så förbättras dina chanser att hitta riktigt billiga flyg mellan Malmö och Umeå som passar just dig och ditt resesällskap.

Hitta våra bästa frånpriser till alla våra destinationer i vår lågpriskalender. Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs.

Flyg Malmö Umeå – Upplev fantastisk natur

Om du bokar flyg Malmö Umeå får du inte bara chansen att uppleva kultur i världsklass utan även möjligheten att se björkarnas stad. För den som är sugen på en aktiv vistelse finns det goda möjligheter att cykla, vandra i skogen, åka forsränning, fiska, klättra och hoppa fallskärm. Du kan dessutom ta en tur till Mårdseleforsarnas naturreservat vid Vindelälven, Norrfors laxtrappa i Umeälven och Ostriket norr om staden. I Ostriket kan du provsmaka den världsberömda västerbottensosten. Om du vill träffa skogens konung kan du även ta en tur till Älgens hus i Bjurholm.

Boka flyg Malmö Umeå redan idag och få chansen att uppleva vacker natur!

Umeå – Upplev Norrlands metropol

Flyg Malmö Umeå och upplev Norrlands metropol. När det kommer till kultur har Umeå mycket att erbjuda. Efter att Umeås universitet bildades under 1960-talet har staden stadigt växt och fått ett blomstrande kulturliv. Staden erbjuder idag många intressanta museer såsom Bildmuseet, Guitars the Museum och Västerbottens Museum. Varje år bjuder dessutom den ungdomliga och levande staden in till Umeå Jazzfestival och den välkända rockfestivalen Umeå Open. På Norrlandsoperan kan du dessutom avnjuta dans, klassisk musik, teater och fantastisk opera.

Umeå är en stad full av idrott

Passa på att ta del av fotboll när du reser till Umeå. Fotbollslaget Umeå IK har vunnit Damallsvenskan sju gånger under 2000-talet och UEFA Women’s Cup två gånger. Det andra framgångsrika fotbollslaget från Umeå är damlaget IKSU som har tre SM-titlar och två segrar i Europacupen för klubblag.

En trevligare reseupplevelse startar på Malmö-Sturup flygplats

SAS Fast Track

När du reser Malmö Umeå i SAS Plus eller om du är SAS EuroBonus Guld- eller Diamantmedlem så har du tillgång till Fast Track på Malmö-Sturup flygplats. Fast Track är det snabbaste och smidigaste sättet att passera genom flygplatsens säkerhetskontroll. Detta hjälper dig att få mer tid för avkoppling, arbete eller att bege dig snabbare till gaten.

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt