Flyg Luleå Oslo

Boka flyg från Luleå till Oslo i vår lågpriskalender

Genom att titta i vår lågpriskalender kan du hitta våra allra bästa priser på flyg från Luleå till Oslo. Om du är ute i god tid så förbättras dina chanser att hitta riktigt billiga flyg mellan Luleå och Oslo som passar just dig och ditt resesällskap.

Hitta våra bästa frånpriser till alla våra destinationer i vår lågpriskalender. Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs.

Boka flyg Luleå Oslo – En traditionell stad med modern arkitektur

Den norska huvudstaden är en trevlig stad som ligger vackert vid vattnet. Att bara strosa runt i Oslo är en fröjd, inte minst i de äldre kvarteren och på den klassiska gatan Karl Johann som går upp till det kungliga slottet. För den som vill koppla av och titta ut över vattnet är Operahuset från 2008 värt ett besök. Det är tillåtet att sitta på Operahusets sluttande utsida som på ett ställe går ner i fjorden. 

Från Operahuset kan man se Barcode-området som är ett helt nybyggt kluster av hus i en säregen och distinkt stil – något som inte får missas av den arkitekturintresserade! Boka flyg Luleå Olso och upptäck en stad som är en spännande blandning av gammalt och nytt!

Sevärdheter och museum 

Holmenkollen skidmuseum ligger bara en tunnelbaneresa bort från centrum. I Holmenkollen kan du utöver den berömda hoppbacken besöka ett intressant skidmuseum och kolla i en skidsimulator! På Holmenkollens hoppbacke finns pulshöjande linbana som går från toppen ned till botten. 

Flyg Luleå Oslo och ta del av norsk konsthistoria. För den kulturellt intresserade har Oslo mycket att erbjuda. Nasjonalmuseet och Munch-museet har utmärkta samlingar av den norske giganten Edward Munch. Som kontrast finns också en samtida konstsamling i det privatägda Astrup Fearnley-museet.  

När vi är inne på norsk kulturhistoria måste också Vigeland skulpturpark nämnas. Det är en spektakulär park full av den norske konstnären Gustav Vigelands starka och imponerande stenskulpturer. Boka ett flyg Luleå Oslo redan idag och besök en stad full av vackra miljöer och bildkonst!

Aktiviteter

Oslo är mycket mer än äldre kultur och museum. Det är också en stad som erbjuder ett flertal aktiviteter, bl.a. båtturer, klättring, sightseeing, tidigare nämnd linbana, Virtual-Reality spel och en vinterpark. För mer tips till aktiviteter, besök hemsidan Visitoslo.

Vill du ha ännu mer inspiration? Besök vår reseguide Scandinavian Traveler, där alla våra bästa resetips för Oslo finns samlade.

Res Luleå Oslo och landa på Gardermoen 

När du flyger till Oslo med SAS så landar du på en av Norges största flygplatser, Gardermoen, som ligger 47 km nordväst om den norska huvudstaden. Alla passagerarflyg använder en och samma terminal på Oslo flygplats. Från flygplatsen tar du dig enkelt med buss, taxi eller tåg.

Om du har behov av en egen bil och de kommunala transporterna inte kan ta dig dit du behöver så finns det även möjlighet att hyra bil på Gardermoen. Med EuroBonus kan du exempelvis hyra bil för de poäng som du har tjänat ihop. Genom SAS partner får du tillgång till ett brett utbud av hyrbilar i alla priskategorier för att du ska kunna ta dig runt i Oslo så smidigt som möjligt. 

Boka hyrbil för dina poäng

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt