Flyg Köpenhamn München

Boka flyg från Köpenhamn till München i vår lågpriskalender

Genom att titta i vår lågpriskalender kan du hitta våra allra bästa priser på flyg från Köpenhamn till München. Om du är ute i god tid så förbättras dina chanser att hitta riktigt billiga flyg mellan Köpenhamn och München som passar just dig och ditt resesällskap.

Hitta våra bästa frånpriser till alla våra destinationer i vår lågpriskalender. Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs.

Flyg från Köpenhamn till München – Transport till och från Münchens flygplats

Münchens flygplats, även kallad Flughafen München Franz Josef Strauß, ligger 40 km söder om stadens centrum. Lyckligtvis finns det bra transportmöjligheter till Münchens flygplats. Vi har listat några transportmöjligheter nedan så att du enkelt kan få en överblick över hur du tar dig till din destination.

Tåg

Den snabbaste och enklaste vägen in till stadens centrum är med tåg. I terminal 1 hittar du tågstationen där du kan ta S-Bahn (S1) till Münchens huvudstation. Resan från flygplatsen in till centrum med tåg tar ungefär 45 minuter.

Från Münchens huvudstation är det möjligt att byta till ett stort antal regionaltåg om du ska vidare till andra städer i Tyskland.

Buss

Föredrar du att åka med buss så kan du kombinera transport med sightseeing genom att ta Lufthansas flygbussar som avgår var 20:e minut. Resan till centrum tar ungefär 40 minuter beroende på trafik.

Om du är i München på affärsresa går det även bussar direkt in till stadens affärscenter – Messe München International.

Taxi

Om du föredrar att ta en taxi så hittar taxihållplatsen utanför terminal 1.

En trevligare reseupplevelse startar på Kastrups flygplats

SAS Fast Track

När du reser från Köpenhamn till München i SAS Plus eller om du är SAS EuroBonus Guld- eller Diamantmedlem så har du tillgång till Fast Track på Kastrups flygplats. Fast Track är det snabbaste och smidigaste sättet att passera genom flygplatsens säkerhetskontroll. Detta hjälper dig att få mer tid för avkoppling, arbete eller att bege dig snabbare till gaten.

SAS Lounges

Starta din resa till München i en av våra flygplatslounger. Loungen är en lugn plats där du kan arbeta, äta en bit mat, umgås eller bara koppla av medan du väntar på din flygavgång.

På Köpenhamns flygplats Kastrup kommer du att kunna njuta av två lounger, beroende på vart du ska flyga, biljettyp eller EuroBonus-nivå:

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt