Flyg Kiruna Frankfurt

Boka flyg från Kiruna till Frankfurt i vår lågpriskalender

Genom att titta i vår lågpriskalender kan du hitta våra allra bästa priser på flyg från Kiruna till Frankfurt. Om du är ute i god tid så förbättras dina chanser att hitta riktigt billiga flyg mellan Kiruna och Frankfurt som passar just dig och ditt resesällskap.

Hitta våra bästa frånpriser till alla våra destinationer i vår lågpriskalender. Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs.

Flyg från Kiruna till Frankfurt – Transport från Frankfurt flygplats

Frankfurt flygplats är den mest trafikerade flygplatsen i Tyskland vilket också återspeglas i dess storlek. På flygplatsen finns det två passagerarterminaler och en tredje terminal som är förbehållen förstaklasspassagerare. Terminal 1 och 2 är anslutna med tåg, så att du på några minuter kan ta dig från en terminal till den andra.

Frankfurt flygplats ligger bara 12 kilometer från Frankfurt centrum, det tar därför inte mer än 10–15 minuter att ta sig in till centrum med tåg.

Det finns många olika transportalternativ som du kan använda när du landar på Frankfurt flygplats. Läs mer om de olika transportalternativen nedan.

Taxi

Oavsett vilken terminal du landar på finns det ett stort utbud av taxibilar dygnet runt. Själva resan från flygplatsen till Frankfurt centrum tar mellan 20–30 minuter beroende på trafik.

Om du vill ta en taxi till flygplatsen när du ska tillbaka till Kiruna är det en bra idé att berätta namnet på ditt flygbolag eller vilken terminal du ska flyga från till chauffören. På så sätt är du säker på att du körs till rätt terminal och slipper att ta dig från en terminal till en annan.
Dessutom är det en bra idé att komma överens om ett fast pris om det är rusningstid.

Tåg

Frankfurt flygplats har två tågstationer där du hittar både lokala och regionala tåg. Den ena finns i terminal 1 där du hittar S-Bahn, regionala tåg och pendeltåg. Den andra AIRail Terminalen är för passagerare som ska resa längre. AIRail Terminalen ligger bredvid terminal 1. Om du ska in till Frankfurt centrum kan du antingen ta S-Bahn linje S8 eller S9 som går till Frankfurt Central Station. Resan tar ca 10–15 minuter.

Buss

Om du hellre vill ta buss in till Frankfurt centrum är detta också ett alternativ. De flesta bussarna stannar utanför ankomsthallen i terminal 1, men vissa stannar också utanför terminal 2 (Level 2). Resan till centrum tar ungefär en halvtimme och du kan köpa biljett på bussen.

Vill du ha mer inspiration om Frankfurt? Besök vår reseguide Scandinavian Traveler, där alla våra bästa resetips om Frankfurt finns samlade.

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt