Flyg Göteborg Thessaloniki

Boka flyg från Göteborg till Thessaloniki i vår lågpriskalender

Genom att titta i vår lågpriskalender kan du hitta våra allra bästa priser på flyg från Göteborg till Thessaloniki. Om du är ute i god tid så förbättras dina chanser att hitta riktigt billiga flyg mellan Göteborg och Thessaloniki som passar just dig och ditt resesällskap.

Hitta våra bästa frånpriser till alla våra destinationer i vår lågpriskalender. Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs.

Flyg Göteborg Thessaloniki – Sevärdheter

Den vita tornet i Thessaloniki

Det är inte utan anledning att du kan lära dig mer om Thessalonikis historia i just denna byggnad. Det gamla tornet är en tidigare osmansk fästning som också har fungerat som fängelse under en lång tid. Tornet har länge varit ett landmärke för Thessaloniki och är ett ställe du bör besöka om du är intresserad av historia och kultur.

Aristotelous Square

Det stora offentliga torget vid hamnen är en perfekt mötesplats för socialt umgänge i Thessaloniki. Här kan du njuta av utsikten över vattnet medan du släcker törsten med en kopp kaffe eller en uppfriskande läskedryck.

Arch of Galerius

Det gamla monumentet Arch of Galerius har prytt Thessaloniki sedan år 303 då det invigdes. Det ikoniska monumentet illustrerar Galerius seger över perserna, vilket kommer till uttryck genom de segerreliefer som monumentet är utsmyckat med.

Transport från Thessalonikis internationella flygplats

Thessalonikis flygplats ligger cirka 14 kilometer sydost om Thessalonikis centrum och är Greklands näst största flygplats. Från flygplatsen till Thessalonikis centrum är det möjligt att använda två transportformer: buss och taxi.

Buss

Från flygplatsen avgår bussar var 30:e minut till Thessalonikis centrum. Här kan Nr. X1 “KTEL – Airport” användas under dagtid och Nr. N1 “KTEL – Airport” under nattetid. Resan tar cirka 40–50 minuter beroende på trafik.

Taxi

Föredrar du att ta en taxi finns det också goda möjligheter till det. Du hittar taxihållplatsen utanför terminalen. Från flygplatsen tar det cirka 35 minuter med bil.

En trevligare reseupplevelse startar på Göteborg Landvetter flygplats

Flyg Göteborg Thessaloniki från Göteborg-Landvetter flygplats – Sveriges näst största internationella flygplats och den femte största i Norden. Ta dig de ca 2,4 milen mellan Göteborg city och Landvetter flygplats med hjälp av taxi eller flygbussarna som kontinuerligt trafikerar sträckan.

SAS Fast Track

När du reser Göteborg Thessaloniki i SAS Plus eller om du är SAS EuroBonus Guld- eller Diamantmedlem så har du tillgång till Fast Track på Göteborg-Landvetter flygplats. Fast Track är det snabbaste och smidigaste sättet att passera genom flygplatsens säkerhetskontroll. Detta hjälper dig att få mer tid för avkoppling, arbete eller att bege dig snabbare till gaten.

SAS Lounges

Starta din resa till Thessaloniki i en av våra flygplatslounger. Loungen är en lugn plats där du kan arbeta, äta en bit mat, umgås eller bara koppla av medan du väntar på din flygavgång.

På Landvetter flygplats kommer du att kunna njuta av SAS International Lounge som ligger nära Gate 18.

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt