Flyg Göteborg Sälen/Trysil

Boka flyg från Göteborg till Sälen/Trysil i vår lågpriskalender

Genom att titta i vår lågpriskalender kan du hitta våra allra bästa priser på flyg från Göteborg till Sälen/Trysil. Om du är ute i god tid så förbättras dina chanser att hitta riktigt billiga flyg mellan Göteborg och Sälen/Trysil som passar just dig och ditt resesällskap.

Hitta våra bästa frånpriser till alla våra destinationer i vår lågpriskalender. Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs.

Flyg Göteborg Sälen/Trysil – Sevärdheter

Sälen/Trysil har mycket att erbjuda, särskilt när det gäller skidåkning och natur, men det är långt ifrån det enda. I Trysil finns det mycket mer att göra än att bara åka skidor - upplev allt från surfing till en tur med hundspann. Nedan får du några tips på vad Trysil har att erbjuda.

Åk skidor överallt

I Trysil är principen "Ski in & Ski out" högt prioriterat, vilket innebär att du nästan kan åka skidor direkt till dörren, oavsett var i området du bor. Om du bor på ett av de få ställen där det inte är möjligt, går skidbussar till området. Du behöver därför ingen bil så fort du har anlänt till skidorten.

Njut av den vackra naturen

Området runt skidorten är otroligt vackert och lättillgängligt. Från stugområdena kommer du till exempel att ha en mycket vacker utsikt över fjäll, skog och backar.

Snögaranti

I Trysil utlovas snögaranti, vilket är en garanti för att få ut det mesta av sin skidsemester. Det kan vara riktigt kallt i Trysil, men eftersom området ligger skyddat av fjällen är vädret oftast bra.

Stort område med många möjligheter

Trysil består av fyra olika skidområden som alla erbjuder något speciellt. Området är stort, men det är fortfarande lätt att hitta runt. Områdena varierar mycket från skog och träd till öppna slätter med utsikt och vind.

Ta en slädtur i fjällen

Har du alltid drömt om en slädtur? I Trysil kan din dröm bli verklighet. Upplev skogarna och fjällen från ett hundsläde. För att höja upplevelsen än mer, kan du övernatta i tält ute i fjällen.

Transport från Scandinavian Mountains Airport

Bara 40 minuters bilresa från Scandinavian Mountains Airport hittar du Norges största skidområde - Trysil, som erbjuder skidåkning för alla nivåer. Skidområdet består av fyra sammanhängande områden som alla är placerade runt Trysil-fjället. Trysil är en erkänd skidort som flera år i rad har utsetts till den bästa i Norge.

En trevligare reseupplevelse startar på Göteborg Landvetter flygplats

Flyg Göteborg Sälen/Trysil från Göteborg-Landvetter flygplats – Sveriges näst största internationella flygplats och den femte största i Norden. Ta dig de ca 2,4 milen mellan Göteborg city och Landvetter flygplats med hjälp av taxi eller flygbussarna som kontinuerligt trafikerar sträckan.

SAS Fast Track

När du reser Göteborg Sälen/Trysil i SAS Plus eller om du är SAS EuroBonus Guld- eller Diamantmedlem så har du tillgång till Fast Track på Göteborg-Landvetter flygplats. Fast Track är det snabbaste och smidigaste sättet att passera genom flygplatsens säkerhetskontroll. Detta hjälper dig att få mer tid för avkoppling, arbete eller att bege dig snabbare till gaten.

SAS Lounges

Starta din resa till Sälen/Trysil i en av våra flygplatslounger. Loungen är en lugn plats där du kan arbeta, äta en bit mat, umgås eller bara koppla av medan du väntar på din flygavgång.

På Landvetter flygplats kommer du att kunna njuta av SAS International Lounge som ligger nära Gate 18.

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt