Flyg Göteborg Biarritz

Boka flyg från Göteborg till Biarritz i vår lågpriskalender

Genom att titta i vår lågpriskalender kan du hitta våra allra bästa priser på flyg från Göteborg till Biarritz. Om du är ute i god tid så förbättras dina chanser att hitta riktigt billiga flyg mellan Göteborg och Biarritz som passar just dig och ditt resesällskap.

Hitta våra bästa frånpriser till alla våra destinationer i vår lågpriskalender. Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs.

Flyg från Göteborg till Biarritz – Sevärdheter

Biarritz är fyllt av liv, charm och semesterstämning och erbjuder något för alla smaker. Oavsett om du är intresserad av surfing, kultur, natur eller bara älskar strandliv. Läs mer om vad en semester i Biarritz kan erbjuda nedan.

Musée de la Mer

Besök det innovativa och unika museet Musée de la Mer, där du kan lära dig mer om livet i havet och Biarritz valfångsthistoria. På museet kan du uppleva spännande presentationer i form av interaktiva utställningar, animationer och virtuell surfing.

Rocher de la Vierge

Om du besöker Biarritz måste du se den vackra klippformationen Rocher de la Vierge, som är ansluten till fastlandet med en gångbro som faktiskt är ritad av Gustav Eiffel, som också var arkitekten bakom det berömda Eiffeltornet.

Golfparadis

Gillar du golf är Biarritz ett perfekt resmål. I staden hittar du den näst äldsta golfbanan i Europa; Golf du Phare de Biarritz och den mer moderna Centre International d’Entrainement au Golf d’Ilbarritz. Om ingen av de nämnda passar din smak eller om du redan har besökt dem finns det många andra golfanläggningar i området.

Transport från Biarritz flygplats

Biarritz flygplats är liten och lätt att navigera. Flygplatsen ligger bara 5 km från centrum av Biarritz, så det är lätt att ta sig från flygplatsen till staden.

Taxi

Om du vill komma snabbt och enkelt till din destination kan du ta en taxi direkt från Biarritz flygplats. Taxihållplatsen hittar du utanför terminalen.

Buss

På flygplatsen hittar du flera busslinjer som antingen går in till centrum av staden eller andra städer i området.

Biluthyrning Biarritz flygplats

Om du vill uppleva ett större område av Frankrike kan du också välja att hyra en bil. I Biarritz hittar du ett stort utbud av biluthyrningsföretag, men det är en bra idé att boka bilen i förväg om du vill ha bästa pris eller har ett specifikt önskemål om biltyp. På så sätt är du också säker på att bilen står redo när du landar, så du slipper onödig väntetid på flygplatsen.

En trevligare reseupplevelse startar på Göteborg Landvetter flygplats

Flyg Göteborg Biarritz från Göteborg-Landvetter flygplats – Sveriges näst största internationella flygplats och den femte största i Norden. Ta dig de ca 2,4 milen mellan Göteborg city och Landvetter flygplats med hjälp av taxi eller flygbussarna som kontinuerligt trafikerar sträckan.

SAS Fast Track

När du reser Göteborg Biarritz i SAS Plus eller om du är SAS EuroBonus Guld- eller Diamantmedlem så har du tillgång till Fast Track på Göteborg-Landvetter flygplats. Fast Track är det snabbaste och smidigaste sättet att passera genom flygplatsens säkerhetskontroll. Detta hjälper dig att få mer tid för avkoppling, arbete eller att bege dig snabbare till gaten.

SAS Lounges

Starta din resa till Biarritz i en av våra flygplatslounger. Loungen är en lugn plats där du kan arbeta, äta en bit mat, umgås eller bara koppla av medan du väntar på din flygavgång.

På Landvetter flygplats kommer du att kunna njuta av SAS International Lounge som ligger nära Gate 18.

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt