sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

Flyg Köpenhamn Tivat med SAS

Gör som många andra semestrare och boka flyg Köpenhamn Tivat. Tivat är en flott kuststad där du kan sola och njuta i en underbar miljö. Tivat är något av Montenegros eget Saint Tropez men staden erbjuder mer än bara lyx och flärd. Montenegro som land är ett perfekt semesterresmål med kristallklart vatten, varma somrar och svala vintrar, samt vackra miljöer.

Boka flyg Köpenhamn Tivat och koppla av i Kotorbuktens pärla! 
 

24 timmars öppet köp   

När du bokar ett flyg Köpenhamn Tivat har du 24 timmars öppet köp på biljetten. Därför kan du boka biljetter direkt och efteråt dubbelkolla med ditt resesällskap att datumen verkligen passar. 

Unna dig själv en upplevelse i Montenegro, ett land fullt av besöksvärda resmål. Boka flyg Köpenhamn Tivat nu, och flyg smidigt med SAS!  
 

Vår lågpriskalender väcker reslusten 

Kanske vill du boka fler resor än Köpenhamn Tivat? Lågpriskalendern visar alla våra avgångar. Den är perfekt om du vill scrolla runt och få förslag på nya spännande resmål. Kanske väcks reslusten och du hittar ett nytt drömresmål? Vår lågpriskalender uppdateras i realtid, så vänta inte för länge om du hittar ett bra erbjudande – priserna kan ändras när som helst. 

Kolla in vår lågpriskalender nu 
 

Inkluderat på ditt Flyg Köpenhamn Tivat  

Ett antal förmåner ingår alltid när du flyger med SAS:  

Tivat – Kotorbuktens exklusiva centrum  

Porto Montenegro i Tivat är en nybyggd hamn full med lyxiga båtar och hotell. Inspirationen verkar komma från Saint Tropez, där lyx och inhemsk kvalitet blandas. Om du vill uppleva, lyx, fart och flärd när du landat ditt flyg Köpenhamn Tivat, är ett Porto Montenegro ett måste! 

Tivat är också mycket mer än stora båtar och avancerade drinkar. Staden ligger i Kotorbukten som ihop med Budvanska rivieran är Montenegros två populäraste resmål för turister. Tivat och de andra städerna runt i bukten är del av Unescos världsarv tack vare de historiska omgivningarna.  

Området har varit bebott sedan antiken och rymmer idag ett rikt, kristet kulturarv. Det finns gott om vackra kyrkor och kloster, både katolska och ortodoxa. Pilgrimsvandringar till något av klostren är inte ovanliga. Flyg Köpenhamn Tivat och upplev de bildsköna byggnaderna och miljöerna! 
 

Flyg Köpenhamn Tivat – få en innehållsrik semester 

Tivat är ett resmål bara i sig själv, men för den som vill ge sig ut i omgivningarna finns det mycket att upptäcka. Den Budvanska rivieran, Ostrogklostret och Sveti Stefan är bara några av de spännande platser som finns i landet. 

Landet har både hav och berg, natursköna dalar och pittoreska stenhus. Städerna är trevliga och generellt sett är Montenegro ett prisvärt land vad gäller mat och shopping. Mattraditionen ligger nära den italienska och kroatiska. Lokala delikatesser är färsk fisk, skaldjur, ostar och skinka. 

Montenegro och Tivat är en fröjd för både öga och gom. Boka flyg Köpenhamn Tivat och upptäck Kotorbuktens guldklimp!  
 

Alltid barnrabatt med SAS 

Låt hela familjen följa med på ditt flyg Köpenhamn Tivat! SAS erbjuder barnrabatt på alla våra avgångar. Det är upp till 90 % barnrabatt på flygbiljetten för barn under två år om de sitter i knät hos en vuxen under flygresan. Barn mellan 2 och 11 år får upp till 25 % rabatt på biljettpriset. Om du vill ha en egen sittplats till ditt barn som är under 2 år är priset detsamma som för barn som är mellan 2 och 11 år.  

Koppla av i värmen tillsammans med dina närmaste. Boka biljetter Köpenhamn Tivat idag!  

Mer om att resa med barn 
 

flyg Köpenhamn Tivat i SAS Plus

Om du väljer en SAS Plus-biljett till ditt flyg Köpenhamn Tivat ingår följande: 

  • Fast Track. Den snabbaste vägen genom säkerhetskontrollen.
  • En måltid som serveras under flygningen.
  • Du får dubbla mängden incheckat bagage i jämförelse med en vanlig biljett.
  • En perfekt start på resan med tillträde till SAS Lounge i Kastrup.

Gör din resa extra bekväm och boka en SAS Plus-biljett när du flyger Kastrup Tivat!

SAS Lounge ger dig en bättre reseupplevelse 

SAS Lounge är ett härligt ställe att inleda sin flygning på. I loungen kan du surfa, läsa dagens tidning via SAS App, äta från en god buffé, beställa olika drycker eller besöka badfaciliteten i Kastrups flygplats. 

Optimera din resa och besök SAS Lounge före du boardar ditt flyg Köpenhamn Tivat. 
 

Tjäna poäng på ditt flyg Köpenhamn Tivat 

Som EuroBonus-medlem tjänar du poäng på dina flygresor och annat. Poängen du tjänar kan du omvandla till pengar du kan använda hos de näringsidkare som har avtal med EuroBonus. Du kan boka nya resor med SAS, men också boka hotell och hyrbilar med dina poäng. Med SAS App får du en lista över var någonstans du kan tjäna och spendera poäng. 

Om du har nått status som Guld- och Diamantmedlem får du tillträde till SAS Lounge. I loungen kan du koppla av, arbeta, läsa tidningen och äta god buffé m.m. Det är gratis att bli medlem i EuroBonus. 

Bli medlem nu och få poäng när du bokar ditt flyg Köpenhamn Tivat!