Flyg Visby Gotland Boston

Boka flyg från Visby Gotland till Boston i vår lågpriskalender

Genom att titta i vår lågpriskalender kan du hitta våra allra bästa priser på flyg från Visby Gotland till Boston. Om du är ute i god tid så förbättras dina chanser att hitta riktigt billiga flyg mellan Visby Gotland och Boston som passar just dig och ditt resesällskap.

Hitta våra bästa frånpriser till alla våra destinationer i vår lågpriskalender. Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs.

Flyg från Visby Gotland till Boston – Varför Boston är värt ett besök

Boston är känd som staden där den amerikanska kampen för självständighet startade. Boston är en utbildningsstad där många populära universitet finns. Stadens arkitektur är präglad av både det engelska och amerikanska, vilket ger den en helt speciell atmosfär och stämning som är värd att uppleva.

Besök Freedom Trail, Old State House från 1713 eller Beacon Hill – ett dyrt kvarter i Boston med vackra röda tegelhus. Beacon Hill kommer att ge dig en intensiv upplevelse av det engelska medan du promenerar runt i de smala gatorna med alla caféer, restauranger och butiker.

Besök det historiska krigsfartyget U.S.S. Constitution som ligger vid Boston Inner Harbour. USA:s äldsta universitet, Harvard University, ligger i Boston och alla är välkomna att ta en guidad tur här.

Vill du ha ännu mer inspiration? Besök vår reseguide Scandinavian Traveler, där alla våra bästa resetips för Boston finns samlade.

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt