Flyg Skellefteå Montpellier

Boka flyg från Skellefteå till Montpellier i vår lågpriskalender

Genom att titta i vår lågpriskalender kan du hitta våra allra bästa priser på flyg från Skellefteå till Montpellier. Om du är ute i god tid så förbättras dina chanser att hitta riktigt billiga flyg mellan Skellefteå och Montpellier som passar just dig och ditt resesällskap.

Hitta våra bästa frånpriser till alla våra destinationer i vår lågpriskalender. Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs.

Boka flyg Skellefteå Montpellier – Sevärdheter

Tillbringa några dagar i den gamla medelhavsstaden Montpellier när du besöker Sydfrankrike. Det finns en mysig stämning i staden där de flesta hus är äldre än 500 år.

Promenera runt i den gamla stadsdelen

Ett bra sätt att uppleva staden är att gå till fots, som erbjuder en historisk stadskärna fylld med gamla medeltida gränder, små gator och vackra palats. Börja vid Place de la Comédie, som ligger framför Montpelliers storslagna operahus och teater. Gå sedan ner till Rue de la Loge och Place Jean Jaurés, som är fulla av liv både dag- och kvällstid. Här kommer du att uppleva en stor marknad, där du kan köpa det mesta, oavsett om du letar efter råvaror, smycken eller kläder. När mörkret faller, poppar caféer och restauranger upp och en härlig måltid kan avnjutas utomhus.

Botanisk trädgård

Frankrikes äldsta botaniska trädgård hittar du i Montpellier, en trädgård vars historia började redan år 1593.

Mikvé

I Montpellier hittar du också de judiska baden Mikvé, som har rötter ända tillbaka från det 13: e århundradet. Syftet med mikvé är rituell rening. I Montpellier har du möjlighet att se en av de äldsta och bäst bevarade Mikvé i Europa. Dessutom har det judiska samfundet spelat en stor roll i utvecklingen av Montpellier, så det är också intressant att se om du vill få en djupare inblick i stadens historia.

Vill du ha ännu mer inspiration? Besök vår reseguide Scandinavian Traveler, där alla våra bästa resetips om Montpellier finns samlade.

Transport från Montpellier-Méditerranée flygplats

Montpellier flygplats ligger mellan Provence och Katalonien bara 7 km från Montpelliers centrum, så det är mycket lätt att ta sig från flygplatsen till staden.

Taxi

Om du vill komma snabbt och enkelt till din destination kan du ta en taxi direkt från flygplatsen. Taxihållplatsen hittar du utanför terminalen.

Buss

På flygplatsen hittar du flera busslinjer som antingen kör in till stadens centrum eller andra städer i området.

Biluthyrning

Vill du uppleva mer av södra Frankrike än bara Montpellier? I så fall är det lätt att hyra en bil på Montpellier flygplats. Det är dock en bra idé att boka bilen innan du reser, eftersom du då både sparar tid och pengar. Boka en bil för din semester i Montpellier

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt