Flyg Köpenhamn Alanya

Boka flyg från Köpenhamn till Alanya i vår lågpriskalender

Genom att titta i vår lågpriskalender kan du hitta våra allra bästa priser på flyg från Köpenhamn till Alanya. Om du är ute i god tid så förbättras dina chanser att hitta riktigt billiga flyg mellan Köpenhamn och Alanya som passar just dig och ditt resesällskap.

Hitta våra bästa frånpriser till alla våra destinationer i vår lågpriskalender. Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs.

Flyg från Köpenhamn till Alanya – Upplev en trevlig stad

När du befinner dig i Alanya bör du göra ett besök hos en turkisk hamam. Det är en gammal turkisk tradition som förnyar din hud och lugnar ditt sinne. Upplev wellness på turkiskt vis och få skrubbning av huden innan du fortsätter till stränderna för att sola. Smaka på det turkiska köket och turkisk frukost som är en lång måltid med många rätter.

De mest populära stränderna i Alanya är Kleopatrastranden, sköldpaddsstranden, Dogu Halk Plaji och Belediye Plaji. Nära stränderna hittar du alltid caféer, barer och restauranger.

För den historieintresserade rekommenderas ett besök till Kizil Kule som är ett vackert rött torn eller stadens fästning.

En trevligare reseupplevelse startar på Kastrups flygplats

SAS Fast Track

När du reser från Köpenhamn till Alanya i SAS Plus eller om du är SAS EuroBonus Guld- eller Diamantmedlem så har du tillgång till Fast Track på Kastrups flygplats. Fast Track är det snabbaste och smidigaste sättet att passera genom flygplatsens säkerhetskontroll. Detta hjälper dig att få mer tid för avkoppling, arbete eller att bege dig snabbare till gaten.

SAS Lounges

Starta din resa till Alanya i en av våra flygplatslounger. Loungen är en lugn plats där du kan arbeta, äta en bit mat, umgås eller bara koppla av medan du väntar på din flygavgång.

På Köpenhamns flygplats Kastrup kommer du att kunna njuta av två lounger, beroende på vart du ska flyga, biljettyp eller EuroBonus-nivå:

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt