Flyg Kiruna Bologna

Boka flyg från Kiruna till Bologna i vår lågpriskalender

Genom att titta i vår lågpriskalender kan du hitta våra allra bästa priser på flyg från Kiruna till Bologna. Om du är ute i god tid så förbättras dina chanser att hitta riktigt billiga flyg mellan Kiruna och Bologna som passar just dig och ditt resesällskap.

Hitta våra bästa frånpriser till alla våra destinationer i vår lågpriskalender. Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs.

Flyg från Kiruna till Bologna – Transport från Bologna flygplats

Bologna flygplats officiellt kallad Aeroporto Guglielmo Marconi efter fysikern med samma namn. Då flygplatsen bara ligger 6 km från centrum av Bologna tar det inte mer än fem minuter att köra från flygplatsen till staden, eftersom det finns motorväg hela vägen.

Buss

Det finns ingen tågförbindelse från flygplatsen till centrum, istället kan du använda Aerobus busservice som tar dig till centrum på cirka 20 minuter.

Taxi

Om du vill komma till centrum så snabbt som möjligt finns det gott om taxibilar på flygplatsen. Taxihållplatsen hittar du utanför ankomsthallen.

Hyrbil

Överväger du att hyra en bil? I ankomsthallen finns det flera biluthyrningsföretag där du har möjlighet att hyra en bil. Du kan vänta med att boka tills du anländer till flygplatsen, men vi rekommenderar att du gör det hemifrån, eftersom det är möjligt att få ett bättre pris samt att du också slipper spendera onödig tid på flygplatsen.

Boka hyrbil i Bologna

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt