Flyg Göteborg Vilnius

Boka flyg från Göteborg till Vilnius i vår lågpriskalender

Genom att titta i vår lågpriskalender kan du hitta våra allra bästa priser på flyg från Göteborg till Vilnius. Om du är ute i god tid så förbättras dina chanser att hitta riktigt billiga flyg mellan Göteborg och Vilnius som passar just dig och ditt resesällskap.

Hitta våra bästa frånpriser till alla våra destinationer i vår lågpriskalender. Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs.

Flyg från Göteborg till Vilnius – Sevärdheter

Vilnius är en vacker stad som erbjuder många intressanta upplevelser för alla smaker. Vilnius är en av de bäst bevarade europeiska städerna där du kan uppleva gotiska mästerverk, detaljer från barocken och medeltida rester.

Gamla stan

Om du besöker gamla stan bör du inte missa en promenad genom de smala gatorna där du kommer att uppleva en mängd vackra byggnader. Om du blir trött kan du alltid ta en paus i en av stadens många parker.

Gediminas-tornet

Börja din sightseeingtur med att besöka Gediminas-tornet där du får en vacker utsikt över staden. Från tornet kan du till exempel se flera av de gamla torgen och några av stadens många kyrkor.

KGB-museet

Om du är intresserad av historia kan du besöka KGB-museet. Byggnaden som tidigare har varit huvudkontor för Gestapo och KGB (Tidigare Sovjetunionens berömda hemliga polis) är nu ett museum.

Transport till och från Vilnius flygplats

Vilnius flygplats ligger 7 km från Vilnius centrum och är den största civila flygplatsen i Litauen. Vilnius bussnätverk är ett av de största i Europa, vilket gör det lätt och smidigt att ta sig runt i staden.

Tåg

Från Vilnius flygplats kan du ta ett tåg direkt till Vilnius huvudstation på bara cirka 7 minuter.

Buss

Från flygplatsen kan du ta buss nummer 1 till huvudstationen eller buss nummer 2 som kör genom centrum. Båda rutterna tar ungefär en kvart.

Taxi

Om du vill ta en taxi till centrum hittar du en taxihållplats utanför ankomsthallen.

En trevligare reseupplevelse startar på Göteborg Landvetter flygplats

Flyg Göteborg Vilnius från Göteborg-Landvetter flygplats – Sveriges näst största internationella flygplats och den femte största i Norden. Ta dig de ca 2,4 milen mellan Göteborg city och Landvetter flygplats med hjälp av taxi eller flygbussarna som kontinuerligt trafikerar sträckan.

SAS Fast Track

När du reser Göteborg Vilnius i SAS Plus eller om du är SAS EuroBonus Guld- eller Diamantmedlem så har du tillgång till Fast Track på Göteborg-Landvetter flygplats. Fast Track är det snabbaste och smidigaste sättet att passera genom flygplatsens säkerhetskontroll. Detta hjälper dig att få mer tid för avkoppling, arbete eller att bege dig snabbare till gaten.

SAS Lounges

Starta din resa till Vilnius i en av våra flygplatslounger. Loungen är en lugn plats där du kan arbeta, äta en bit mat, umgås eller bara koppla av medan du väntar på din flygavgång.

På Landvetter flygplats kommer du att kunna njuta av SAS International Lounge som ligger nära Gate 18.

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt