Flyg Göteborg Färöarna

Boka flyg från Göteborg till Färöarna i vår lågpriskalender

Genom att titta i vår lågpriskalender kan du hitta våra allra bästa priser på flyg från Göteborg till Färöarna. Om du är ute i god tid så förbättras dina chanser att hitta riktigt billiga flyg mellan Göteborg och Färöarna som passar just dig och ditt resesällskap.

Hitta våra bästa frånpriser till alla våra destinationer i vår lågpriskalender. Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs.

Flyg från Göteborg till Färöarna – Upplev Färöarna

Färöarna har med sina 18 öar utsetts av National Geographic Traveler som världens vackraste ö-destination. Färöarna har ett naturligt och rått klimat – oupptäckt och oförutsägbart. Här hittar du över 200 sällsynta fågelarter, den renaste luften, vattenfall och fantastiska klippväggar.

Färöarna har en skön lugn atmosfär med vackra, färgglada hus. Huvudstaden heter Tórshavn, och är världens minsta huvudstad. Shoppa lite av den färöiska designen i butiken Østrøm och besök SMS Shopping Center.

Prova det färöiska köket som är helt unikt och fantastiskt. Fisk och skaldjur smakar bättre här, och mattraditionerna kommer att överraska dig. Testa den mysiga restaurangen Barbara Fish House, eller gå vidare till något av caféerna vid hamnen.

Mykines på Färöarna har fyren, klipporna och fantastisk utsikt över vattnet. Kirkjubøur är den viktigaste historiska platsen, med Magnus-katedralen, Kirkjubøargarður och Ólavskirkjan.

En trevligare reseupplevelse startar på Göteborg Landvetter flygplats

Flyg Göteborg Färöarna från Göteborg-Landvetter flygplats – Sveriges näst största internationella flygplats och den femte största i Norden. Ta dig de ca 2,4 milen mellan Göteborg city och Landvetter flygplats med hjälp av taxi eller flygbussarna som kontinuerligt trafikerar sträckan.

SAS Fast Track

När du reser Göteborg Färöarna i SAS Plus eller om du är SAS EuroBonus Guld- eller Diamantmedlem så har du tillgång till Fast Track på Göteborg-Landvetter flygplats. Fast Track är det snabbaste och smidigaste sättet att passera genom flygplatsens säkerhetskontroll. Detta hjälper dig att få mer tid för avkoppling, arbete eller att bege dig snabbare till gaten.

SAS Lounges

Starta din resa till Färöarna i en av våra flygplatslounger. Loungen är en lugn plats där du kan arbeta, äta en bit mat, umgås eller bara koppla av medan du väntar på din flygavgång.

På Landvetter flygplats kommer du att kunna njuta av SAS International Lounge som ligger nära Gate 18.

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt