sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

Vinterresor med SAS

Flyg hem till nära och kära över julen. Vi har julresor för alla smaker! Passa på att åka hem eller bort för att träffa familj och vänner, vi flyger dig till 14 destinationer inrikes i Sverige. Se våra resmål

Unna dig och familjen lite välbehövlig vila från vardagens stress och boka julresan med SAS! Vill du besöka någon av alla julmarknader runt om i Sverige och Europa så finns det flera att välja emellan. Här får du även tips på var julshoppingen är som bäst.

Våra bästa inrikespriser per månad

Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs på ett pris.
Prisavvikelser kan förekomma när du går vidare till bokning om inga sökningar är gjorda.

Boka din långväga julresa i god tid

Julresor och vinterresor till varmare länder blir allt mer populära och fler väljer att spendera julledigheten på stranden för att undvika allt vad julstress heter. Var ute i god tid om du önskar hitta de billigaste flygbiljetterna till de mest eftertraktade destinationerna. Om du bestämt dig för att för att åka iväg till värmen under vinterhalvåret, boka din julresa med SAS redan idag!

Julresor till Gran Canaria

Fira jul på Gran Canaria! Kanarieöarna är fortfarande ett av de mest populära resmålen för svenska turister och för varje år som går blir Las Palmas bara bättre och bättre. Njut av härligt väder då Las Palmas bjuder på ett av världens bästa klimat. Varma somrar som sällan blir för heta ger ett varmt vatten att bada i året runt.

Julresor till Miami

Det tar cirka 10 timmar och 20 minuter att flyga till populära och klimatvänliga Miami, beläget i södra Florida. SAS flyger till Miami International Airport (MIA) som ligger ca 1,3 mil utanför stadskärnan. Från Oslo avgår direktflyg till Miami 4 dagar i veckan och från/via Köpenhamn erbjuder vi direktflyg till Miami 3 dagar i veckan.

Fler exempel på härliga destinationer

Övrigt

Fler Temaresor