sök

FÖRSLAG

 • loader Inget annat innehåll att visa

Julresor

Julen är ett perfekt tillfälle att tillbringa tid med dina nära och kära eller få lite tid för dig själv.

Res hem och tillbringa julen med släkt och vänner eller åk iväg för att njuta av lite sol. Shoppa i Miami, upplev julen på en strand på Kanarieöarna eller sjung karaoke i Tokyo.

Julresor med SAS

 • Julen – den bästa tiden på året. Vi har julresor för alla! Oavsett om du letar efter en weekend, en fantastisk julsemester som hela familjen kommer att älska eller en julutflykt på egen hand. Välj mellan många vackra destinationer inom Skandinavien och i resten av världen.

  Alla kunder hos SAS har 24 timmars öppet köp på varje bokning. Tveka inte om du hittar ett fantastiskt erbjudande – boka din julsemester nu och gör alla arrangemang senare!

Boka dina drömmars julresa

 • Vi har julresan för dig, oavsett om du längtar efter att uppleva sol och stränder, snö och berg – eller kanske båda – på din julsemester. Med dagliga avgångar till större städer i Europa, USA och Asien kan du förvänta dig den bästa möjliga rutten till din destination.

  Vänta inte – boka din drömsemester i god tid för att öka dina chanser att hitta billigare flygresor. Använd vår lågpriskalender för att se en översikt över alla våra destinationer.

Populära resmål under jul

 • Julresor till Miami

  Miami
  Lämna den kalla vintern och åk till soliga Miami. Byt ut snön mot sand och tillbringa några lata dagar i Miami Beach i den vackra delstaten Florida.

   

 • Julresor till Malta

  Malta
  Det maltesiska klimatet är milt och i december brukar temperaturen ligga kring 16 °C. Det gör Malta till en fantastisk utflyktsort för din julsemester.

  Besök julmarknaderna, se alla lokala sevärdheter och njut av en kalkonmiddag. Om du tar med dig en varm tröja kan du till och med äta din middag utomhus.

 • Julresor till Tokyo

  Tokyo
  Upplev Tokyo när staden är fylld av julbelysning och dekorationer. Tokyo Dome har ett nytt tema varje år och kommer bokstavligen säkert att lysa upp din värld. Du bör också besöka området runt Tokyos centralstation för att uppleva ännu fler fantastiska julbelysningar. Här får omkring en miljon LED-lampor träden att skina och gnistra.

  Tokyo Tower ger dig en chans att se denna stad med ljus från ovan.

 • Málaga
  Ta hand om din julshopping på en av julmarknaderna i vackra Málaga. Upplev julstämningen med julbelysning och dekorationer över hela staden. Med temperaturer mellan 13°C och 18°C har du fortfarande chansen att njuta av en drink utomhus.

  Kanarieöarna
  Ge dig själv en solig jul på Kanarieöarna. Flyg till Las Palmas med Scandinavian Airlines och tillbringa din julsemester på stranden.

  De spanska Kanarieöarna i Atlanten har ett milt klimat, så de passar perfekt för en julsemester.

Pris och tillgänglighet uppdateras varje gång en sökning utförs. Du kan se alla våra destinationer och våra lägsta tillgängliga priser i vår lågpriskalender!

Inspiration till din julresa

Tjäna poäng på din resa

 • SAS EuroBonus

  Med vårt lojalitetsprogram SAS EuroBonus kan du tjäna poäng på dina flygningar, hotellvistelser, hyrbilar och mycket mer. Du kan också tjäna poäng när du handlar i en butik eller äter på en restaurang.

  Ladda ner SAS App och ta en titt på kartan ”Where to earn points” för att se alla platser där du tjänar Extrapoäng på din shopping.

 • Bli medlem i EuroBonus

  Du får fler förmåner ju mer du flyger med oss– och medlemskapet i EuroBonus är kostnadsfritt.

  Som Guld- eller Diamant-medlem kan du börja din semester genom att koppla av i SAS Lounge på flygplatsen (om tillgänglig). Där får du tillgång till WiFi utan avgift, dagstidningar, mat och dryck så att du får lite energi innan du går ombord.

   

 • Bli medlem i EuroBonus idag!

  Som EuroBonus-medlem kan du tjäna poäng när du köper flygbiljetter och du kan använda dem för att betala för nya flygbiljetter, hyra en bil och mycket mer.

  Bli medlem i EuroBonus innan du bokar din julsemester för att delta i SAS förmånliga bonusprogram.

En hållbar verksamhetsmodell

 • En hållbar verksamhetsmodell

  Det är ytterst viktigt att hitta sätt att resa utan en negativ inverkan på miljön. SAS åtar sig fullständigt att delta i arbetet med att söka efter lösningar. Att möjliggöra storskalig användning av biobränsle är en pågående lösning.

  Dessutom koldioxidkompenserar vi alla SAS-biljetter som köps av våra medlemmar i EuroBonus och resenärer upp till 26 års ålder.

  Mer om vårt hållbarhetsarbete