sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

Vinterresor med SAS

Flyg hem till nära och kära över julen. Vi har julresor för alla smaker! Passa på att åka hem eller bort för att träffa familj och vänner, vi flyger dig till flera destinationer inrikes i Sverige. Se våra resmål

Unna dig och familjen lite välbehövlig vila från vardagens stress och boka julresan med SAS! 

Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs på ett pris. Prisavvikelser kan förekomma när du går vidare till bokning om inga sökningar är gjorda.

Boka din långväga julresa i god tid

Julresor och vinterresor till varmare länder blir allt mer populära och fler väljer att spendera julledigheten på stranden för att undvika allt vad julstress heter. Var ute i god tid om du önskar hitta de billigaste flygbiljetterna till de mest eftertraktade destinationerna. Om du bestämt dig för att för att åka iväg till värmen under vinterhalvåret, boka din julresa med SAS redan idag!

Julresor till Gran Canaria

Fira jul på Gran Canaria! Kanarieöarna är fortfarande ett av de mest populära resmålen för svenska turister och för varje år som går blir Las Palmas bara bättre och bättre. Njut av härligt väder då Las Palmas bjuder på ett av världens bästa klimat. Varma somrar som sällan blir för heta ger ett varmt vatten att bada i året runt.

Julresor till Miami

Det tar cirka 10 timmar och 20 minuter att flyga till populära och klimatvänliga Miami, beläget i södra Florida. Vi erbjuder direktflyg från/via Oslo och Köpenhamn och flyger till Miami International Airport (MIA) som ligger ca 1,3 mil utanför stadskärnan. Tidtabellen kan variera något beroende på sommar- eller vintersäsong. 

Boka flyg + hotell på samma gång

Bekvämt och enkelt, samtidigt som du tjänar EuroBonus-poäng.

Inspiration till din resa

Fler härliga destinationer

Övrigt

Fler Temaresor