sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

Flyg Stockholm New York med SAS

Boka flyg Stockholm New York och åk på en oförglömlig resa till ”The Big Apple”. Med SAS kan du flyga året runt från Stockholm till storstaden New York. Du kan dessutom välja mellan flera olika avgångar dagligen och på så sätt hitta ett flyg som passar just dig. 

Åk på en härlig weekendresa, shoppingresa eller gruppresa – New York har något för alla!

Boka flyg Stockholm New York med SAS redan idag och ta chansen att uppleva staden som aldrig sover!

 

Hitta billiga flyg Stockholm New York 

Om du vill boka flyg Stockholm New York till en bra prislapp ska du spana in vår lågpriskalender. Lågpriskalendern uppdateras ständigt för att i realtid kunna erbjuda dig våra bästa priser. Om du därför har möjlighet att vara ute i god tid och kan vara flexibel med avresedatum kan du fynda riktigt billiga flyg Stockholm New York.

Du har dessutom alltid 24 timmars öppet köp när du bokar flyg hos oss. Detta möjliggör att du kan slå till när du ser ett riktigt bra erbjudande och höra med ditt resesällskap senare. Boka därför din biljett Stockholm New York redan idag för att inte gå miste om riktigt bra priser!

Hitta din resa med vår lågpriskalender
 

Inkluderat på ditt flyg Stockholm New York

Vi vill alltid att du ska få en så bekväm resa som möjligt när du flyger med oss. Därför ingår alltid vissa förmåner i dina resor med SAS:

besök staden som aldrig sover

Om du bokar flyg Stockholm New York kommer du inte att bli besviken. Storstaden New York har verkligen något att erbjuda för alla med sitt rika utbud av kultur, idrott, arkitektur, nöjen och shopping. Att hitta något att göra i New York är således inte problemet – utan snarare att tiden i staden ofta kan bli knapp.

I New York kan du se platserna som är med i alla filmer, serier och reklamer. Ta en tur till Central Park och gå på en romantisk dejt i båthuset, beskåda det senaste inom reklamvärlden vid Times Square eller upplev finansens mecka Wall Street.

Boka flyg Stockholm New York och upplev något som du sent kommer att glömma! 
 

Upplev New York till fots

När du bokar flyg Stockholm New York kan det varmt rekommenderas att ta med dig ett par sköna promenadskor. Att uppleva New York till fots ger nämligen dig möjlighet att verkligen ta del av allt som mångmiljonstaden har att erbjuda.

Ta en promenad över till Brooklyn via Brooklyn Bridge eller promenera till Meatpacking District via det kända promenadstråket the High Line. I Brooklyn kan du gå på New Yorks mest välkända loppmarknad och i Meatpacking District kan du uppleva det trendigaste inom mat och mode.  Så boka flyg Stockholm New York och packa med dig dina bekvämaste skor! 
 

Flyg Stockholm New York i SAS Plus

Om du vill få en bekväm resa mellan Stockholm och New York kan det varmt rekommenderas att köpa en SAS Plus-biljett. Med vår plusbiljett får du tillgång till Fast Track som låter dig gå igenom säkerhetskontrollen på snabbaste sätt och vår populära SAS Lounge. Under den drygt 8 timmar långa flygturen mellan Stockholm New York får du även en extra stor och bekväm sittplats och flera delikata måltider serverade.

Passa på att köpa en plusbiljett när du bokar ditt flyg Stockholm New York! 
 

flyg Stockholm New York med Barnrabatt

Vi erbjuder alltid barnrabatt på våra flygbiljetter. Barn som är yngre än 2 år kan vi erbjuda upp till 90 % rabatt om de sitter i knäet hos en vuxen under flygresan. Barn mellan 2 och 11 år kan vi ge upp till 25 % rabatt. Detsamma gäller för barn under 2 år om de vill ha en egen sittplats.

Boka flyg Stockholm New York och låt hela familjen få följa med! 

Mer information om att resa med barn
 

Bli medlem i SAS Eurobonus

Sm medlem i vårt lojalitet- och frequent flyer-program EuroBonus får du ta del av ett stort antal förmåner och medlemskapet är dessutom kostnadsfritt. Du tjänar bland poäng på köp av flygbiljetter, dagligvaror och nätshopping. 

Det finns fyra olika medlemsnivåer: Medlem, Silver, Guld och Diamant. Din medlemsnivå speglar hur ofta du flyger med SAS. Ju mer du reser med oss, desto fler fördelar kan du ta del av.

Som Guld- eller Diamantmedlem får du tillgång till SAS Lounge. I loungen kan du börja din resa bekvämt och avnjuta mat och dryck i en rofull miljö. Du kan dessutom passa på att arbeta, ta en dusch eller läsa dagens tidning. Så boka flyg Stockholm New York och bli medlem i EuroBonus!
 

Övrigt 

Reseförsäkring
Boka hyrbil för dina EuroBonus-poäng