sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

Flyg Stockholm Los Angeles direkt

Det tar endast 11 timmar och 25 minuter att flyga från Arlanda till Los Angeles och flygplatsen LAX. Du kan både välja att flyga direkt och med en kortare mellanlandning. Vi erbjuder många avgångar som passar dig och dina planer, året runt. 

 

Flyg Stockholm Los Angeles med SAS  

Med SAS hittar du alltid billiga flygbiljetter på flygsträckan Stockholm Los Angeles. Håll koll i lågpriskalendern för att se vilka tider och flyg som passar dig bäst. Störst chans till att hitta en billig flygbiljett har du om du om du är flexibel och ute i god tid. Om du hittar en bra biljett så kan du boka den direkt. Med SAS har du alltid 24 timmars öppet köp vilket gör att du kan boka biljetten för att sedan dubbelkolla med ditt resesällskap att tiderna verkligen fungerar. Boka flyg Stockholm Los Angeles med SAS redan idag, med upp till 5 avgångar dagligen har du goda möjligheter att hitta en biljett som passar dig. 

Hitta din resa nu

 

Full komfort både före, efter och under ditt flyg Stockholm Los Angeles

Det tar 11 timmar och 25 minuter att resa Stockholm Los Angeles och vi vill självklart att du ska få en sådan behaglig resa som möjligt, oavsett om det är en kort- eller långdistansflygning. När du flyger till Los Angeles bjuder vi på mat och dryck samt bästa möjliga service. Under resan kommer du att ha tillgång till ett stort underhållningsutbud i form av video on demand samt musik och WiFi för att ge dig bästa möjliga upplevelse.

I din flygresa ingår:

 

SAS Plus-biljett för mer komfort

Flyg Stockholm Los Angeles och var så bekväm du bara kan. När du flyger långt kan det vara skönt med lite extra komfort. Väljer du en SAS Plus-biljett får du ännu mer benutrymme och en bredare sittplats. Förutom det ger det även tillgång till Fast Track, som är den snabbaste vägen genom säkerhetskontrollen och garanterat ger dig en smidig start på resan. Vidare ger en SAS Plus-biljett tillgång till SAS Lounge i Stockholm där du hittar gratis WiFi, mat, dryck och en lugn miljö. 

 

Barnrabatt på flygbiljetter

Visa världen för dina barn. Flyg Stockholm Los Angeles och utnyttja SAS barnrabatt. Barn under 2 år får upp till 90% barnrabatt på flygbiljetter om de sitter i knät hos en vuxen under flygresan. Barn mellan 2 och 11 år får upp till 25% rabatt. Om du vill ha en egen sittplats till ditt barn som är under 2 år är priset detsamma som för barn som är mellan 2 och 11 år. Res Stockholm Los Angeles med hela familjen och njut av resan till den amerikanska västkusten. 

Mer om att resa med barn

 

Kom igång med EuroBonus innan din resa Stockholm Los Angeles

Som medlem i EuroBonus har du möjlighet att börja din resa på bästa sätt genom att koppla av i vår lounge på flygplatsen. Där hittar du gratis WiFi, tidningar samt mat och dryck så att du har möjlighet att ladda batterierna och njuta av din resa redan innan du går ombord.  

Ytterligare har du som medlem i EuroBonus möjlighet att tjäna poäng när du bland annat köper flygbiljetter, som du sedan kan använda till att betala för nya flygbiljetter, hyra bil och mycket annat. Utnyttja din resa till fullo och bli medlem i EuroBonus innan ditt flyg Stockholm Los Angeles.

Bli medlem i EuroBonus