sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

Flyg Köpenhamn Zadar med SAS

Njut av Kroatien och flyg Köpenhamn Zadar med SAS. Zadar är perfekt om du vill koppla av, sola och bada i en vacker omgivning. Kroatien har en bra matkultur och mycket av maten produceras lokalt.

Zadar är en stad med lång historia och med lämningar ända från romartiden. Badstranden är aldrig långt bort i Zadar, och vill du se mer finns det närbelägna öar att besöka. Boka flyg Köpenhamn Zadar och njut av vädret och den trevliga staden! 
 

24 timmars öppet köp   

Du har 24 timmars öppet köp på biljetten Köpenhamn Zadar. Det ger dig trygghet att slå till direkt när du hittar passande biljetter, och efteråt dubbelkolla med ditt resesällskap att datumen fungerar. 

Boka flyg Köpenhamn Zadar idag och res bekvämt med SAS!  

 

Få inspiration genom vår lågpriskalender

Vill du göra fler resor än Köpenhamn Zadar? Vår lågpriskalender visar alla SAS avgångar och är därför perfekt för dig som är sugen på en resa men inte bestämt resmålet ännu. Lågpriskalendern uppdateras kontinuerligt, så vänta inte för länge om du hittar en passande resa. 

Kolla in vår lågpriskalender nu 

 

Förmåner som ingår när du flyger med SAS  

Vi vill alltid ge våra kunder extra god service och inkluderar därför ett antal förmåner för dig som flyger med SAS:   

Flyg Köpenhamn Zadar och njut av härligt bad

Zadar är en kuststad belägen tre timmar söder om huvudstaden Zagreb. På gångavstånd från city finns det flera badställen varav Kolovare är det mest kända. I området runt Zadar finns det också härliga badplatser att besöka. En av dem är Nin med sina kilometerlånga stränder. I Nin är det långgrunt och stranden passar därför extra bra för barnfamiljer.  

Ön Pag är å andra sidan en party-ö som kombinerar vackra stränder med ett vilt nattliv. Det finns tre stora strandscener vid vattnet och många reser dit för att festa. Pag är också känt för sina ostar och inte minst getosten som har en egen smak av örter och salt.  

Boka flyg Köpenhamn Zadar och njut av en kroatisk pärla! 

 

Då och nu

Zadar är en av Europas äldsta städer och var bebodd redan 800 år före Kristus. Genom åren har staden legat under bl.a. Romarriket, Venedig, Frankrike, Österrike,-Ungern och Italien. Fram till 1990 var landet del av Jugoslavien. Flera av epokerna har satt sitt avtryck runt om i staden, inte minst kyrkan Sv Donat och de fällda romerska pelarna runtom. 

Forum har en 2000-årig historia, men mycket har hänt sedan det uppfördes och torget är idag en blandning av olika epoker. Zadar blev hårt ansatt under andra världskriget och mycket förstördes. Återuppbyggnaden gjordes till stor del i betong vilket ger vissa områden det typiska Öststats-utseendet. Något som i och för sig är en historisk markör så god som någon. 

Vid solnedgången är det populärt att samlas vid konstverken Havsorgeln och Solhälsningen som drivs av naturens krafter. Orgeln har pipor under kajen och låter vattnet vara spelman. Solhälsningen består av 300 glasplattor som tack vare solenergi skapar olika ljus under och efter solnedgången. 

Ta del av det moderna och välkomnande Kroatien – boka ett flyg Köpenhamn Zadar idag! 

 

Utmärkelser 

2016 vann Zadar priset ”Best destination 2016”. Resmålet blev framröstat av resebyråer från hela Europa och det är inte svårt att förstå utmärkelsen: Trevlig stämning, god mat, vackra omgivningar, sol & bad samt bra möjligheter för spännande exkursioner är något av det som erbjuds i staden. Boka ditt flyg Köpenhamn Zadar och upptäck vad Kroatien har att erbjuda! 

 

Få barnrabatt med SAS 

Som nämnt finns det bra stränder för barnfamiljer i närheten av Zadar. Vi vill att hela familjen ska kunna njuta av semestern och erbjuder därför barnrabatter på ditt flyg Köpenhamn Zadar. Det betyder upp till 90 % barnrabatt på flygbiljetten för barn under två år om de sitter i knät hos en vuxen under flygresan. Barn mellan 2 och 11 år får upp till 25 % rabatt på biljettpriset. Om du vill ha en egen sittplats till ditt barn som är under 2 år är priset detsamma som för barn som är mellan 2 och 11 år. Låt hela familjen koppla av i värmen i Kroatien och boka biljetter Köpenhamn Zadar idag!  

Mer om att resa med barn 

 

Boka SAS PLUS för en bekvämare resa 

Boka en SAS Plus-biljett till ditt flyg Köpenhamn Zadar och få följande: 

  • Fast Track. Den snabbaste vägen genom säkerhetskontrollen.
  • En måltid serverad under flygningen.
  • Du får dubbla mängden incheckat bagage i jämförelse med en vanlig biljett.
  • Tillgång till SAS Lounge i Kastrup.

Få ut det mesta av resan och boka en SAS Plus-biljett till ditt flyg Köpenhamn Zadar! 

 

Få poäng på ditt flyg Köpenhamn Tivat 

Bli medlem i EuroBonus och tjäna poäng på ditt flyg Köpenhamn Zadar. Poängen kan du spendera på flygresor, hotellbokningar, hyrbilar etc. Om du laddar ner SAS App får du en lista över var du kan tjäna och spendera poäng. 

Guld- och Diamantmedlemmar får gratis tillgång till SAS Lounge. I loungen kan du koppla av, arbeta, läsa tidningen och äta god buffé m.m. Medlemskapet i EuroBonus är gratis. 

Bli medlem i EuroBonus