sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

Flyg Göteborg Pristina med SAS

Med SAS kan du boka ditt flyg Göteborg Pristina och välja bland våra många avgångar. Pristina har blivit ett vanligare resmål som sticker ut bland de klassiska semesterorterna. Den som åker till Kosovos huvudstad kan uppleva intressant nutidshistoria, se de vackra omgivningarna och upptäcka det östra Europa.

Boka flyg Göteborg Pristina redan nu och se fram emot en spännande resa i en ung och modern storstad!
 

Boka flyg Göteborg Pristina i vår lågpriskalender

Om du vill hitta billiga flyg från Landvetter till Pristina International Airport även känd som ”Adem Jashari” Airport bör du kolla in vår lågpriskalender. Lågpriskalendern uppdateras kontinuerligt för att kunna erbjuda våra bästa priser. Är du ute i god tid och är flexibel med dina resdagar ökar dina chanser till att fynda biljetter Göteborg Pristina till en riktigt bra prislapp. Som kund hos SAS har du alltid 24 timmars öppet köp. Du kan därför slå till direkt när du hittar ett flyg och efteråt höra med ditt resesällskap att datumen verkligen passar.

Spana in vår lågpriskalender och boka ditt flyg Göteborg Pristina nu!

Hitta din resa i vår lågpriskalender
 

Flyg Göteborg Pristina – upplev en ung huvudstad

Pristina är som huvudstad ett självklart resmål för den som åker till i Kosovo. Landet ligger som bekant mitt i det forna Jugoslavien och saknar därför kust – men har mycket annat att erbjuda! Pristina lämpar sig väl för den som vill strosa runt på mysiga smågator eller sätta sig på något av stadens alla caféer. Staden har en speciell atmosfär med sin blandning av äldre, vackra hus och nyare arkitektur med den särpräglade stilen från kommunisttiden. Det finns också goda möjligheter för den som vill gå vackra vandringsleder.

Två sevärdheter i Pristina är Kosovos nationalbibliotek och Newborn-monumentet. Nationalbiblioteket har ur ett svenskt perspektiv en ovanlig utformning med sina 99 kupoler monterade på klossliknande former. Byggnaden är ett tidsdokument från 1982, året då den uppfördes, och biblioteket är väl värt ett besök för den intresserade. Newborn-monumentet är en historisk symbol över Kosovos tillblivelse som egen stat. Det uppfördes 2008, samma år som landet förklarade sig självständigt. Monumentet målas årligen om och blir på så sätt ”pånyttfött” varje år. 

En osedvanligt vacker byggnad du inte bör missa på din resa Göteborg Pristina är Imperial Mosque som uppfördes redan år 1461. Ett modernare och populärt religiöst turistmål är katedralen av helgonet Moder Teresa som uppföres 2007. 

Efter att ha vandrat omkring och sett vackra och speciella byggnader kan det vara härligt att koppla av i ett grönområde. Germia Park i Pristina är en mycket stor och trevlig park som erbjuder - ännu mer vandring - men också avkoppling. Kanske sätter du dig vid den stora swimmingpoolen som ligger naturskönt till i området?

Boka flyg från Göteborg till Pristina och upptäck ett nytt resmål i Europa!
 

Inkluderat på ditt flyg Göteborg Pristina

När du flyger Göteborg Pristina vill vi kunna erbjuda dig en så bekväm resa som möjligt och därför inkluderar vi flera förmåner. Detta ingår alltid när du reser med SAS:

Få barnrabatt när du flyger med oss

Hos SAS får du alltid lägre priser på barnbiljetter. Om du har ett barn som är yngre än 2 år får du upp till 90 % rabatt på barnbiljetten om barnet sitter i knät hos en vuxen under flygningen. Du kan få upp till 25 % rabatt om du har barn som är mellan 2 och 11 år gamla. Samma rabatt gäller också om ditt barn som är under 2 år har en egen sittplats.

Passa på att boka flyg Göteborg Pristina nu och ta med hela familjen på resan!

Mer information om att resa med barn

 

Tjäna poäng på ditt flyg Göteborg Pristina

Som EuroBonus-medlem kan du både tjäna poäng på ditt flyg Göteborg Pristina och använda vår fantastiska SAS Lounge innan resan (om du är Guld- eller Diamantmedlem). Dessutom kan du boka ditt flyg Göteborg Pristina med hjälp av poängen du tjänat. Poäng kan du både få och spendera på ett flertal butiker, rese- och tjänsteföretag runt om i världen. För att se en komplett lista över hur du tjänar EuroBonus-poäng och vad du kan köpa för dem, ladda ner SAS App. Är du inte medlem i SAS EuroBonus ännu? Se till att bli det innan du bokar ditt flyg Göteborg Pristina och tillgodose dig poängen för resan! Att bli medlem är gratis och kom ihåg att ju mer du flyger, desto fler förmåner får du.

Bli medlem i EuroBonus

 

Flyg bekvämt i SAS Plus

Med en SAS Plus-biljett blir ditt flyg Göteborg Pristina extra effektivt och bekvämt. Med Fast Track får du en smidig start på resan tack vare den snabba filen genom säkerhetskontrollen. Under flygningen Göteborg Pristina serveras du dessutom en god måltid. Tack vare din SAS Plus-biljett ges du dessutom möjligheten att koppla av i SAS Lounge i Landvetter. I loungen finns det gratis WiFi, tidningar samt en läcker buffé med flera drycker att välja mellan.

Boka ditt flyg Göteborg Pristina med en SAS-Plus biljett och få en så smidig och bekväm resa som möjligt – både på flygplatsen och i luften!