Flyg Malmö New York

Boka Malmö New York i vår lågpriskalender

Genom att titta i vår lågpriskalender kan du hitta våra allra bästa priser på flyg från Malmö till New York. Om du är ute i god tid så förbättras dina chanser att hitta riktigt billiga flyg mellan Malmö och New York som passar just dig och ditt resesällskap.

Lågpriskalendern hjälper dig att hitta våra bästa frånpriser just nu. Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs på ett pris. Prisavvikelser kan förekomma när du går vidare till bokning om inga sökningar är gjorda.

Boka flyg Malmö New York – Res på en oförglömlig resa till ”The Big Apple”

Med SAS kan du flyga året runt från Malmö till New York. Du kan dessutom välja mellan flera olika avgångar dagligen och på så sätt hitta ett flyg som passar just dig. 

Åk på en härlig weekendresa eller shoppingresa – New York har något för alla!

Boka flyg Malmö New York med SAS redan idag!

Besök staden som aldrig sover

Om du bokar flyg Malmö New York kommer du inte att bli besviken. New York har verkligen något att erbjuda för alla med sitt rika utbud av kultur, idrott, arkitektur, nöjen och shopping. Att hitta något att göra i New York är således inte problemet – utan snarare att tiden i staden ofta kan bli knapp.

I New York kan du se platserna som är med i alla filmer, serier och reklamer. Ta en tur till Central Park och gå på en romantisk dejt i båthuset, beskåda det senaste inom reklamvärlden vid Times Square eller upplev finansens mecka Wall Street.

Boka flyg Malmö New York och upplev något som du sent kommer att glömma!  

Upplev New York till fots

När du bokar flyg Malmö New York kan det varmt rekommenderas att ta med dig ett par sköna promenadskor. Att uppleva New York till fots ger nämligen dig möjlighet att verkligen ta del av allt som mångmiljonstaden har att erbjuda.

Ta en promenad över till Brooklyn via Brooklyn Bridge eller promenera till Meatpacking District via det kända promenadstråket the High Line. I Brooklyn kan du gå på New Yorks mest välkända loppmarknad och i Meatpacking District kan du uppleva det trendigaste inom mat och mode.  Så boka flyg Malmö New York och packa med dig dina bekvämaste skor! 

En trevligare reseupplevelse startar på Malmö-Sturup flygplats

SAS Fast Track

När du reser Malmö New York i SAS Plus eller om du är SAS EuroBonus Guld- eller Diamantmedlem så har du tillgång till Fast Track på Malmö-Sturup flygplats. Fast Track är det snabbaste och smidigaste sättet att passera genom flygplatsens säkerhetskontroll. Detta hjälper dig att få mer tid för avkoppling, arbete eller att bege dig snabbare till gaten.

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Ja Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **När tillgängligt