sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa
    Se alla resultat
    • Inget annat innehåll att visa
  • loader Inget annat innehåll att visa
  • Inga träffar
Marktransport

Flygtaxi

Tjäna poäng

Flygtaxi är det taxiföretag som tar dig till och från flygplatsen eller en järnvägsstation i Sverige. De finns i 3 500 städer, på 41 flygplatser och på 128 järnvägsstationer och kommer till och med att köra dig till och från Kastrup över Øresundsbron. De väntar på dig när ditt flyg eller tåg ankommer och hämtar dig när det är dags att åka tillbaka till flygplatsen eller stationen – alltid till fast pris.


Ta en Flygtaxi på nya destinationer i utlandet

Nu kan du tjäna Extrapoäng utomlands med Flygtaxi. Flygtaxi kan köra dig till och från fler än 30 destinationer som Amsterdam, Bangkok, Barcelona, Bryssel, Chicago, Köpenhamn, Dublin, Edinburgh, Frankfurt, Genève, Helsingfors, Katowice, London (Heathrow och Gatwick), Madrid, Manchester, New York, Nice, Oslo, Paris (Charles de Gaulle och Orly) och många fler.

Om du reser i Detta tjänar du på varje enkelresa
Delad TAXI 100 Extrapoäng
Privat TAXI 50 Extrapoäng
Stor TAXI 50 Extrapoäng
Rullstolsanpassad TAXI  100 Extrapoäng

Allt du behöver göra är att klicka på länken nedan och registrera ditt EuroBonus-nummer och telefonnummer. Dina poäng kommer att sättas in på ditt konto varje gång ditt telefonnummer visas i en bokning hos Flygtaxi, oavsett om det är du själv eller en resebyrå som bokar bilen. Kom ihåg att du måste använda ditt registrerade telefonnummer i bokningarna för att tjäna poäng. Därför måste du göra en ny registrering om ditt telefonnummer ändras. Klicka här för att registrera