sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa
Marktransport

Flygbussarna

Flygbussarna är tillgängliga för mer än 85 % av alla som reser till och från svenska flygplatser och erbjuder smarta och bekväma busstransporter till och från alla större flygplatser i Sverige. Det finns flera anledningar till att välja Flygbussarna när ditt resmål är en av de större städernas centrum.

  • Bussarna är rena och bekväma och deras professionella förare är måna om god service. Kundvården omfattar dessutom personal som hjälper till med information och bagagehantering vid terminalerna.
  • Flygbussarna trafikerar de större städerna mycket ofta. Rutterna till mindre flygplatser är schemalagda så att de stämmer överens med flygningarnas ankomster och avgångar.
  • Det är bra för miljön att välja Flygbussarna i stället för en taxi eller privat bil.
  • Deras företagskoncept bygger på hög kvalitet, engagemang och personligt ansvar. De tjänster som erbjuds alla som reser med Flygbussarna ska omfatta alla dessa kvaliteter.

Tjäna poäng

Ett Extrapoäng för varje spenderad SEK, t.ex. en enkelbiljett från Arlanda till Stockholm City kostar 99 SEK och ger 99 Extrapoäng. De poäng du tjänar sätts in på ditt konto efter 4–6 veckor.

Det är mycket viktigt att du köper och betalar via deras webbplats i förväg. I annat fall tjänar du inga poäng. 


Köp biljetter online