Marktransport

Avis

Avis Car Rental och dess dotterbolag driver ett av världens mest välkända biluthyrningsmärken i fler än 165 länder. Avis har en lång historia med innovation i biluthyrningsbranschen och är ett av världens främsta märken med avseende på kundlojalitet. När du är EuroBonus-medlem sparar du upp till 15 % på Avis semesterpriser och upp till 40 % på Avis standardpriser. Du får dessutom en extra förare utan avgift över hela världen.

 

Kampanj med 5 000 upp till 10 000 Extrapoäng

Gäller vid bokningar i kategori C och med och Guld/Diamant-medlemmar får också en gratis upgradering med en kupong som laddas ner via länken nedan. Gäller för bokningar gjorda 1 - 31 maj 2018, för hyresperioder mellan den 1 juni och 31 december 2018. Obs! Läs villkoren noggrant.

Kampanjen gäller endast för bokningar som görs här

 

Tjäna poäng

Du tjänar 1 000 Extrapoäng på varje hyrestillfälle när du gör din bokning via länken nedan. Kom ihåg att välja din medlemsnivå för att ta del av dina EuroBonus-förmåner. Om du bokar via någon av Avis webbplatser eller samtalscentraler tjänar du 500 Extrapoäng. För att ta del av någon poängkampanj eller någon av dina EuroBonus-förmåner ska du ange ditt AWD-nummer som är tryckt på baksidan av ditt EuroBonus-kort. Poäng kan inte tjänas på företags-, avtalade eller turoperatörspriser. Visa alltid upp ditt EuroBonus-kort och AWD-koden på baksidan av kortet när du hämtar ut bilen. Retroaktiva anspråk på saknade poäng kommer endast att generera 500 Extrapoäng. Kampanjpoäng eller andra ytterligare poäng kan inte begäras retroaktivt.

Boka din Avis-bil och tjäna poäng

Använd poäng

Det är tills vidare inte längre möjligt att använda poäng hos Avis. Redan utfärdade kuponger kommer att gälla under tolv månader efter det datum de utfärdades.