sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa
    Se alla resultat
    • Inget annat innehåll att visa
  • loader Inget annat innehåll att visa
  • Inga träffar
Marktransport

Avis

Avis Car Rental och dess dotterbolag driver ett av världens mest välkända biluthyrningsmärken i fler än 165 länder. Avis har en lång historia med innovation i biluthyrningsbranschen och är ett av världens främsta märken med avseende på kundlojalitet. Som EuroBonus-medlem sparar du upp till 15 % på Avis semesterpriser och upp till 40 % på standardpriserna. Du får dessutom en extra förare utan avgift över hela världen.
 

KAMPANJ MED 6 500 EXTRAPOÄNG!
Åk lite längre med Avis. Boka hyrbil för hyresperioder på minst fyra dagar och i bilgrupp C eller högre mellan den 1 september och 31 oktober 2018 och kör mellan den 1 oktober 2018 och den 30 april 2019.

Boka här
 

Tjäna poäng

Du tjänar 1 000 Extrapoäng per hyrestillfälle när du bokar via länken nedan. Om du bokar via Avis webbplats eller samtalscenter tjänar du 500 Extrapoäng. Om du vill ta del av någon poängkampanj och utnyttja dina EuroBonus-förmåner ska du ange ditt AWD-nummer som är tryckt på baksidan av ditt EuroBonus-kort. Du kan inte tjäna poäng på företags-, avtalade eller turoperatörspriser. Kom ihåg att alltid visa upp ditt EuroBonus-kort och AWD-koden på baksidan av kortet när du hämtar ut fordonet. Observera också att du endast kan tjäna 500 Extrapoäng på registreringar i efterhand och att du inte kan registrera kampanjpoäng i efterhand. 

Boka nu

Använd poäng

Du kan tyvärr inte längre använda EuroBonus-poäng hos Avis. Redan utfärdade kuponger kommer att gälla under tolv månader efter det datum de utfärdades.