sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa
Marktransport

Avis

Avis Car Rental och dess dotterbolag driver ett av världens mest välkända biluthyrningsmärken i fler än 165 länder. Avis har en lång historia med innovation i biluthyrningsbranschen och är ett av världens främsta märken med avseende på kundlojalitet. Som EuroBonus-medlem sparar du upp till 15 % på Avis semesterpriser och upp till 40 % på standardpriserna. Du får dessutom en extra förare utan avgift över hela världen.

 

Tjäna poäng

Du tjänar 1 000 Extrapoäng per hyrestillfälle när du bokar via länken nedan. Om du bokar via Avis webbplats eller samtalscenter tjänar du 500 Extrapoäng. Om du vill ta del av någon poängkampanj och utnyttja dina EuroBonus-förmåner ska du ange ditt AWD-nummer som är tryckt på baksidan av ditt EuroBonus-kort. Du kan inte tjäna poäng på företags-, avtalade eller turoperatörspriser. Kom ihåg att alltid visa upp ditt EuroBonus-kort och AWD-koden på baksidan av kortet när du hämtar ut fordonet. Observera också att du endast kan tjäna 500 Extrapoäng på registreringar i efterhand och att du inte kan registrera kampanjpoäng i efterhand.

Boka nu

Använd poäng

Du kan tyvärr inte längre använda EuroBonus-poäng hos Avis. Redan utfärdade kuponger kommer att gälla under tolv månader efter det datum de utfärdades. 

Kampanj

Tjäna upp till 6 000 extrapoäng med Avis när du hyr en bil i perioden 15 oktober till 2019 till 31 mars 2020. Boka senast 30 november.

Book here

Kampanj 

Dela kärleken – hänvisa en vän till Avis

Nu finns det ännu fler utmärkta anledningar att hänvisa en vän till Avis – 2 000 EuroBonus-poäng för dig och 1 000 EuroBonus-poäng för din vän när han eller hon blir medlem i Avis Preferred. Du kan hänvisa upp till fem vänner och tjäna sammanlagt upp till 10 000 EuroBonus-poäng!

Kampanjen avslutas den 30 september.

Klicka här för att hänvisa dina vänner