LAND

SPRÅK

MIN FLYGPLATS

  Marktransport

  Avis

  Avis Car Rental och dess dotterbolag driver ett av världens mest välkända biluthyrningsmärken i fler än 165 länder. Avis har en lång historia med innovation i biluthyrningsbranschen och är ett av världens främsta märken med avseende på kundlojalitet. När du är EuroBonus-medlem sparar du upp till 15 % på Avis semesterpriser och upp till 40 % på Avis standardpriser. Du får dessutom en extra förare utan avgift över hela världen. 


  Kampanj – Fira sommarens sista dagar

  Det är inte för sent att få lite sol och få ut det mesta av sommarmånaderna! Varför inte koppla av på Portugals stränder eller utforska templen i Indonesien? Om du behöver lite extra uppmuntran för att ge dig ut kan du tänka på att Avis ger dig möjlighet att tjäna 12 000 Extrapoäng på dina två kommande hyrestillfällen.

  Erbjudandet gäller för bokningar mellan den 1 september och 31 oktober 2017, för hyresperioder mellan den 1 oktober och 31 december 2017. Obs! Läs villkoren noggrant. Kampanjen gäller endast för bokningar som görs här.

   

  Tjäna poäng

  Du tjänar 1 000 Extrapoäng på varje hyrestillfälle när du gör din bokning via länken nedan. Kom ihåg att välja din medlemsnivå för att ta del av dina EuroBonus-förmåner. Om du bokar via någon av Avis webbplatser eller samtalscentraler tjänar du 500 Extrapoäng. För att ta del av någon poängkampanj eller någon av dina EuroBonus-förmåner ska du ange ditt AWD-nummer som är tryckt på baksidan av ditt EuroBonus-kort. Poäng kan inte tjänas på företags-, avtalade eller turoperatörspriser. Visa alltid upp ditt EuroBonus-kort och AWD-koden på baksidan av kortet när du hämtar ut bilen. Retroaktiva anspråk på saknade poäng kommer endast att generera 500 Extrapoäng. Kampanjpoäng eller andra ytterligare poäng kan inte begäras retroaktivt.

  Boka din Avis-bil och tjäna poäng

  Använd poäng

  Det är tills vidare inte längre möjligt att använda poäng hos Avis. Redan utfärdade kuponger kommer att gälla under tolv månader efter det datum de utfärdades. 

  Vi använder cookies för att göra din upplevelse så bra som möjligt. Genom att använda denna sida samtycker du till du vår cookiepolicy