sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa
Hotell

Thon Hotels

Thon Hotels förstår att gäster har olika hotellbehov vid olika tillfällen. Det är anledningen till att de har utvecklat tre koncept som gör det lättare att välja rätt hotell. Tack vare deras varma och inbjudande stämning och höga servicenivå får gästerna en positiv hotellupplevelse vid varje besök på fler än 60 Thon-hotell i Belgien, Nederländerna, Norge och Sverige.

Tjäna poäng

Du kan tjäna 500 poäng per natt för alla prisklasser, dock med undantag för fria nätter, förmånsnätter, personal- och besättningspriser, sponsorpriser och avtal mellan Thon Hotels, såväl som på bokningar via externa webbplatser. Boka nu

Observera att SAS webbplats anses vara en tredje parts webbplats. Förtjänst av Extrapoäng kräver att du bokar direkt via hotellets webbplats.

Använd poäng

Du kan använda dina EuroBonus-poäng på alla Thon Hotels-hotell utom i Bryssel och Rotterdam. Logga in, gå till Min EuroBonus och boka med dina poäng fram till ankomstdagen. En bonusövernattning kostar mellan 18 000 och 28 000 poäng per natt för ett dubbelrum med frukost. Ett barn under 13 års ålder kan också övernatta i ett dubbelrum när du betalar för en extrasäng.

Kontakt

E-post: service@olavthon.no