Hotell

Radisson Blu Hotels

Radisson Blu Hotels & Resorts erbjuder förstklassig service och erbjuder gäster modern och lyxig gästfrihet på fler än 180 hotell i Europa, Afrika och Mellanöstern. Radisson Blu har belönats med många priser för bästa hotellkedja och är välkänt för sin serviceanda med mottot "Yes I Can!" och sin "garanti om 100 % kundnöjdhet."
 

SOMMARERBJUDANDE MED 1 000 EXTRAPOÄNG PER NATT!

Boka på ett valfritt deltagande Radisson Blu-hotell eller Radisson Blu Edwardian-hotell*. Detta erbjudande är öppet för alla medlemmar. Boka och övernatta mellan den 1 juli och 31 augusti 2018.

Läs mer och boka här

*bo minst två nätter på ett Radisson Blu Edwardian-hotell.

Tjäna poäng

Du tjänar 500 extrapoäng per natt för högst tre nätter i följd på alla Radisson Blu Hotels & Resorts. Ange ditt EuroBonus-nummer när du checkar in, så kommer dina poäng att sättas in på ditt konto inom 3–6 veckor. Observera att du inte kan tjäna EuroBonus-poäng på priser för personal och besättningar, turer, grupper, resebyråer eller konferenser, på hotellets specialpriser eller på bokningar som görs via tredje parters webbplatser.

Boka nu

Observera att SAS webbplats anses vara en tredje parts webbplats. Förtjänst av extrapoäng kräver att du bokar direkt på hotellets webbplats, via den ovanstående länken.

Använd poäng

Logga in, gå till Min EuroBonus och boka med dina poäng fram till ankomstdagen på särskilda Radisson Blu-hotell i Europa, Afrika och Mellanöstern. En bonusövernattning kostar från 23 000 poäng per natt för ett dubbelrum med frukost.