sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa
Hotell

Grand Hôtel Stockholm

Grand Hôtel har fungerat som ett andra hem för både kändisar och livsnjutare, såväl som för galaevenemang sedan 1874. Hotellet ligger vid vattnet i centrala Stockholm och har några av stadens bästa restauranger, såväl som Nordic Spa & Fitness-centret som erbjuder rekreation, bastur och uppfriskande dopp i sina kalla pooler. 

 

NYHET!

Grand Hôtel Stockholm och EuroBonus går skilda vägar. Den sista dagen för att tjäna och använda poäng kommer att vara den 4 december 2019. Observera att poäng kan registreras retroaktivt inom sex (6) månader efter det datum de tjänades in, dvs. senast den 4 juni 2020.

Tjäna poäng – fram till den 4 december 2019

Du kan tjäna poäng på alla vistelser utom för fria nätter, personal- och besättningspriser, sponsorpriser, SAS EuroBonus-bonuspriser, gruppriser och vistelser som bokas på externa webbplatser. Se bara till att visa ditt EuroBonus-kort när du checkar in.

  • Nivåerna Medlem, Silver och Guld tjänar 700 extrapoäng per natt
  • Diamant-medlemmar tjänar 1 Extrapoäng per SEK (exkl. moms) som spenderas på rumspriset. Du tjänar också poäng på alla utgifter som debiteras på rummet, inklusive minibar, restaurang, spabehandlingar osv., utom på Mathias Dahlgrens restauranger Matbaren och Rutabaga.

Använd poäng – fram till den 4 december 2019

Du kan boka bonusnätter på Grand Hôtel. Det krävs 60 000 poäng per natt för ett dubbelrum för två personer, inklusive kontinental frukost (inte frukostbuffén). Gör din bokning genom att logga in och gå till Min EuroBonus/Boka hotell. Tillgången är begränsad.

Kontakt

E-post: info@grandhotel.se