sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa
Hotell

First Hotels

First Hotels är en av Skandinaviens ledande samling med unika hotell med centralt läge på resmål i Sverige, Norge, Danmark, Island och Spanien. Njut av en enastående storstadsupplevelse med personlig service och högre komfort på förstklassiga hotell, inklusive First Hotel Reisen i Stockholm, First Hotel Mayfair i Köpenhamn eller First Hotel Grims Grenka i Oslo.

Tjäna poäng

Med undantag för First Hotels i Spanien tjänar du 500 Extrapoäng per vistelse. Du kan inte tjäna eller använda poäng på First Hotels i Spanien eller tjäna poäng på särskilda kampanjpriser, bonusnätter, personal- och besättningspriser eller sponsorpriser. Ange ditt EuroBonus-nummer när du checkar in, så kommer dina poäng att sättas in på ditt konto inom 3–6 veckor.

Om du är medlem i First Member Program kan du tjäna First Coins och poäng i detta program för samma vistelse. 

Boka nu

Observera att SAS webbplats anses vara en tredje parts webbplats. Förtjänst av Extrapoäng och First Coins kräver att du bokar direkt på hotellets webbplats via den ovanstående länken.

Använd poäng

Logga in, gå till Min EuroBonus och boka med dina poäng fram till ankomstdagen på First Hotels i Island och Skandinavien. En bonusövernattning kostar mellan 18 000 och 23 000 poäng per natt för ett dubbelrum med frukost.  

Kontakt

E-post: firstmember@firsthotels.no