Flyg Ängelholm / Helsingborg Rhodos

Boka flyg från Ängelholm / Helsingborg till Rhodos i vår lågpriskalender

Genom att titta i vår lågpriskalender kan du hitta våra allra bästa priser på flyg från Ängelholm / Helsingborg till Rhodos. Om du är ute i god tid så förbättras dina chanser att hitta riktigt billiga flyg mellan Ängelholm / Helsingborg och Rhodos som passar just dig och ditt resesällskap.

Hitta våra bästa frånpriser till alla våra destinationer i vår lågpriskalender. Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs.

Flyg Ängelholm / Helsingborg Rhodos – Upplev Greklands största ö

Rhodos har cirka 300 soldagar per år och är perfekt för dig som vill koppla av i värmen. I staden Rhodos finns en historisk stadsdel med ringmur, kloster och andra spännande byggnader från korsriddarnas tid. Som ofta i Grekland är maten i toppklass.

Boka flyg Ängelholm / Helsingborg Rhodos och njut av värmen och de bildsköna omgivningarna!

Rhodos – Resmålet för soldyrkaren  

Myten förtäljer att Rhodos var guden Helios favorit-ö. Onekligen är det också många människor som är av samma åsikt som honom. Ön Rhodos är med sina många soltimmar, vackra natur och härliga atmosfär ett lockande resmål. Men Rhodos är inte bara sol, bad och god mat. Rhodos största stad som också delar namn med ön, har en rik historia vilket inte minst visar sig i de många spännande byggnaderna. I stadskärnan ligger en medeltida stadsdel som också är med på Unescos världsarvslista.  

Upplev en tilltalande mix av gammalt och nytt. Boka flyg Ängelholm / Helsingborg Rhodos idag!

Aktiviteter på Rhodos 

Ön Rhodos består av flera städer och byar samt ett stort antal stränder. Vissa är populära turistmål, andra är mer folktomma och privata. Det är enkelt att ta sig runt på ön, vilket är passande för den som vill besöka flera stränder eller byar.  

Kom ihåg att packa ett par bekväma vandringsskor inför ditt flyg Ängelholm / Helsingborg Rhodos. På ön finns nämligen Golgotaleden som leder fram till ett gammalt kloster och ett stort kors. De är belägna på berget Filerimos, som har en fenomenal utsikt. Boka flyg Ängelholm / Helsingborg Rhodos och upptäck denna fantastiska ö!

Läcker mat

Grekland har bra mat, och det gäller även för Rhodos. Tillgången på solmogna grönsaker och närheten till havet bådar gott för bra råvaror. På Rhodos kan du äta traditionella grekiska rätter som meze, moussaka och souvlaki. Meze är egentligen inte en maträtt. Beställer du meze får du välja mellan flera läckra smårätter, t.ex. grillad bläckfisk och tzatziki. Moussaka känner nog de flesta svenskar till, den där lasagne-liknande rätten med aubergine istället för pasta. Souvlaki är ett grekiskt grillspett med lamm, fläsk eller kyckling. Till maten finns det goda, lokala viner att välja bland. Njut av det grekiska köket och boka flyg Ängelholm / Helsingborg Rhodos idag!

Vill du ha ännu mer inspiration? Besök vår reseguide Scandinavian Traveler, där alla våra bästa resetips för Rhodos finns samlade.

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt