sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till St Petersburg i Ryssland från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt). 

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPeking och Singapore).

cl--info-circle
SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner som ingår på din flygning till St Petersburg – boka nu

Boka din resa med SAS i förväg, så har du större chans att hitta billigare flygbiljetter. Gå till vår lågpriskalender om du vill se en översikt över alla våra destinationer på en och samma plats. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett fantastiskt erbjudande kan du boka det nu och bestämma dig senare. 

  • cl--plane-right Flygplats: Pulkovos internationella flygplats (LED)
  • cl--credit Valuta: Rysk rubel
  • cl--clock Tidszon: MSK: UTC+3
  • cl--globe Officiellt språk: Ryska

Rabatterade biljetter för barn

Besök St Petersburg med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till St Petersburg.

flyg till St Petersburg och upplev det magiska Ryssland 

St Petersburg är en före detta kejserlig huvudstad och Rysslands kulturcentrum med gamla teatrar, imponerande kungliga palats och många konst- och historiemuseer.

När du inte upplever den mystiska skymningen under de vita nätterna eller går på en flerfaldigt prisbelönt opera- och balettföreställning, kan du friska upp dina kunskaper i stadens historia på Eremitaget eller beundra de ryska kejsarnas tidigare hemvist. 

Det finns gott om saker att se och göra i St Petersburg för alla typer av resenärer.

Utforska St Petersburg
  • Varför St Petersburg?
  • Flyg med SAS till Pulkovos internationella flygplats (LED)
  • Gör din resa enklare med SAS App
  • Upplev världen med SAS

ingår alltid i din resa till St Petersburg

Vi strävar alltid efter att våra kunder ska få en så avkopplande och bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg till St Petersburg är smidig incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App

Om du vill resa ännu bekvämare rekommenderar vi att du uppgraderar din flygbiljett till nästa reseklass. Det ger dig tillgång till Fast TrackSAS Lounge, prioriterad ombordstigning, WiFi utan avgift (om det finns tillgängligt) och måltider och tilltugg ombord. 

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej
Ja

*I mån av tillgång

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus ger dig mer av världen och mer valuta för pengarna. Som medlem i EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Du kan använda poängen för att till exempel betala för din nästa resa, uppgradering eller hyrbil. 

Vi koldioxidkompenserar alla biljetter som bokas med ett EuroBonus-nummer. Det innebär att vi nu koldioxidkompenserar drygt 40 % av utsläppen från våra flygplan. Mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och hyrbil i St Petersburg

Vill du göra några slutliga bokningar? Hos SAS kan du boka en hyrbil som gör transporten från flygplatsen enkel och bekväm. Du kan också boka ett hotell som du vill bo på och sedan är du klar att ge dig ut på resan. 

Andra populära SAS-destinationer

Bli inspirerad och läs mer om St Petersburg