Flyg till Sankt Petersburg

We are travelers.

SAS flyger till St Petersburg i Ryssland från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC) och Asien (Tokyo, Shanghai och Peking).

SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner som ingår på din flygning till St Petersburg – boka nu

Boka din resa med SAS i förväg, så har du större chans att hitta billigare flygbiljetter. Gå till vår lågpriskalender om du vill se en översikt över alla våra destinationer på en och samma plats. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett fantastiskt erbjudande kan du boka det nu och bestämma dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Besök St Petersburg med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till St Petersburg.

Flyg till St Petersburg och upplev det magiska Ryssland

St Petersburg är en före detta kejserlig huvudstad och Rysslands kulturcentrum med gamla teatrar, imponerande kungliga palats och många konst- och historiemuseer.

När du inte upplever den mystiska skymningen under de vita nätterna eller går på en flerfaldigt prisbelönt opera- och balettföreställning, kan du friska upp dina kunskaper i stadens historia på Eremitaget eller beundra de ryska kejsarnas tidigare hemvist.

Det finns gott om saker att se och göra i St Petersburg för alla typer av resenärer.

St Petersburg

Som en av världens vackraste städer har St Petersburg allt som krävs för en minnesvärd storstadssemester, såsom ett livligt nattliv, fantastisk arkitektur och tillräckligt med historiska och kulturella traditioner för att fylla en hel vecka.

Flyg med SAS till Pulkovos internationella flygplats så anländer du redo att börja semestern i Ryssland.

Pulkovos internationella flygplats

St Petersburg är en unik och annorlunda stad jämfört med alla andra städer i Europa. Alla kanaler som breder ut sig genom staden har gjort att den ofta kallas Nordens Venedig. Upplev allt vad staden har att erbjuda med din familj och dina barn, med dina vänner eller med din partner. Alla kommer att uppskatta stadens skönhet.

SAS App kommer att vara din resekompis. Boka, uppdatera, uppgradera, checka in och spara ditt boardingkort i appen. Mer information om SAS App

Vill du se världen? Med Scandinavian Airlines och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Vart vi flyger

Ingår alltid i din resa till St Petersburg

Vi strävar alltid efter att våra kunder ska få en så avkopplande och bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg till St Petersburg är smidig incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App.

Om du vill resa ännu bekvämare rekommenderar vi att du uppgraderar din flygbiljett till nästa reseklass. Det ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning, WiFi utan avgift (om det finns tillgängligt) och måltider och tilltugg ombord.

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej Ja

Koldioxidkompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus ger dig mer av världen. Det är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Som medlem i EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar resor när ett EuroBonus-nummer läggs till i bokningen på en flygning med Scandinavian Airlines. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Hotellerbjudanden