Flyg till Ryssland

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

We are travelers.

SAS flyger till Ryssland från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC) och Asien (Tokyo, Shanghai och Peking).

SAS flyger till St Petersburg i Ryssland.

Flyg med SAS för att utforska Ryssland

St Petersburg-området har många intressanta platser att se.

Flyg med Scandinavian Airlines till St Petersburg och ta chansen att besöka Vinterpalatset och Eremitaget, utsiktspunkten från Isakskatedralen, Peter-Paulfästningen och det Ryska museet under din vistelse.

Borsjtj och inlagda grönsaker – rysk mat

När du är i Ryssland, ät vad ryssarna äter. Det lokala köket består av mer än bara vodka, kaviar och borsjtj. Ta chansen att provsmaka en äkta rysk biff stroganoff eller en rysk sallad under ditt besök.

Vad sägs om en rysk pannkaka? Blinier liknar franska crêpes, men eftersom de är gjorda på jäsdeg är de lättare än den franska versionen. Blinier är fyllda med läckra saker, såsom köttfärs, äggsallad eller keso.

Ryssarna är bra på att konservera sina grönsaker så du kan hitta utsökta inlagda grönsaker av alla tänkbara slag här. Ät dem till middag eller som mellanmål – inlagda grönsaker passar även utmärkt till vodka.

Ryssland

I närheten av den finsk-ryska gränsen ligger Viborg, en medeltidsstad med rik historia. I Viborg ligger det enda medeltidsslottet i Ryssland.

Men Viborg har mer än så att erbjuda. Gå och shoppa, promenera i den romantiska Gamla stan med sina kullerstensgränder eller tillbringa några timmar med att gå runt i den vackra parken Monrepos.

Se till att prova Viborgs berömda kringlor!

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning, gratis WiFi (om tillgängligt) samt måltider och snacks ombord.

Upplev St Petersburg med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Ryssland.

Vill du se världen? Med Scandinavian Airlines och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Vart vi flyger

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej Ja

Koldioxidkompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus ger dig mer av världen. Det är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Som medlem i EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar resor när ett EuroBonus-nummer läggs till i bokningen på en flygning med Scandinavian Airlines. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete