LAND

SPRÅK

MIN FLYGPLATS

  ENKEL FRÅN
  Ryssland

  Flyg till ryssland

  I Ryssland hittar du både moderna storstäder, enorma floder, ett överflöd av monument och slätter som sträcker sig så långt ögat kan nå. Om du besöker det största landet i världen får du garanterat vara med om intensiva upplevelser ur ett historiskt perspektiv. 

  SAS tar dig direkt till Sankt Petersburg i Ryssland – boka i dag!

  När du bokar din flygbiljett med SAS får du automatiskt öppet köp i 24 timmar, incheckning online 22 timmar före avgång, fritt val av sittplats och WiFi på våra långdistansflygningar. 

   

  SAS TAR DIG DIREKT TIL ST. PETERSBURG I RYSSLAND

  SAS tar dig direkt till Sankt Petersburg i Ryssland från Stockholm. Flygningen tager ca. 1 timme och 30 minuter. 

  Ombord på flyget blir du serverad gratis kaffe eller te och du har tillgång till dagens tidning via vår app

   

  MODERN KULTUR I SANKT PETERSBURG

  Sankt Petersburg har varit centrum för Rysslands historia i många år och erbjuder vackra kyrkor, magnifika torg och fascinerande museer. Dessutom har staden ett rikt och modernt kulturliv med musik, shopping och nattliv av toppkvalitet. Om du besöker Sankt Petersburg måste du se den fantastiska 122 meter höga Peter-Paulkatedralen och tsarens vackra residens som inhyser ett konstmuseum i världsklass.

   

  FANTASTISKA UPPLEVELSER I RYSSLAND

  Med Ryssland som resmål får du uppleva en resa i ett land under förvandling. Det är faktiskt väldigt få andra länder som kan ge dig lika mycket spänning och intensitet som Ryssland. Om du besöker Ryssland kan du få en mycket speciell inblick i landet genom att resa med den berömda Transsibiriska järnvägen, som tar dig genom sju tidszoner genom Ryssland. Du kan också välja att åka på en kryssning på floden Volga, där båten lägger till i många av Rysslands fascinerande och historiska städer. 

   

  MOSKVA – MYCKET HISTORIA OCH KULTUR 

  Moskva är värt ett besök och det blir garanterat ett minne för livet. Eftersom den ryska huvudstaden har en invecklad historia finns där gott om historiska sevärdheter som ger ett speciellt intryck. Vi rekommenderar särskilt att du besöker Kreml som ligger i centrala Moskva. Här formulerades den ryska världspolitiken, och en promenad i området bjuder på utsikt över lökformiga kupoler och magnifika kyrkor.

  Vidare är ett besök på Röda torget ett måste, och här hittar du den berömda katedralen byggd av Ivan den förskräcklige. Avsluta din dag med en fantastisk teaterupplevelse på den världsberömda Bolsjojteatern där Svansjön av Tjajkovskij visas varje år. 

   

  VÄRLDENS DJUPASTE SJÖ

  Ryssland erbjuder inte bara historiska attraktioner utan har även en fantastisk natur, och i synnerhet Bajkalsjön i Sibirien är värd ett besök. Sjön omnämns ofta som Sibiriens pärla eftersom den innehåller en femtedel av världens sötvatten och är världens djupaste sjö.

  Vi använder cookies för att göra din upplevelse så bra som möjligt. Genom att använda denna sida samtycker du till du vår cookiepolicy