sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Ryssland från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPekingHongkong och Singapore).   

SAS flyger till Sankt Petersburg i Ryssland.

Flyg med SAS för att utforska Ryssland

Sankt Petersburg-området har många intressanta platser att se. 

Flyg med Scandinavian Airlines till Sankt Petersburg och ta chansen att besöka Vinterpalatset och Eremitaget, utsiktspunkten från Isakskatedralen, Peter-Paulfästningen och det Ryska museet under din vistelse.

  • cl--locator Huvudstad: Moskva
  • cl--credit Valuta: Rysk rubel
  • cl--clock Tidszon: CET: UTC+2 till +12
  • cl--globe Officiellt språk: Ryska

Borsjtj och inlagda grönsaker – rysk mat

När du är i Ryssland, ät vad ryssarna äter. Det lokala köket består av mer än bara vodka, kaviar och borsjtj. Ta chansen att provsmaka en äkta rysk biff stroganoff eller en rysk sallad under ditt besök.

Vad sägs om en rysk pannkaka? Blinier liknar franska crêpes, men eftersom de är gjorda på jäsdeg är de lättare än den franska versionen. Blinier är fyllda med läckra saker, såsom köttfärs, äggsallad eller keso. 

Ryssarna är bra på att konservera sina grönsaker så du kan hitta utsökta inlagda grönsaker av alla tänkbara slag här. Ät dem till middag eller som mellanmål – inlagda grönsaker passar även utmärkt till vodka.

Flyg till Ryssland med SAS

Alltid med SAS

Hos SAS strävar vi efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har köpt kan du alltid dra fördel av vissa av SAS kundförmåner.

Enkel incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % lägre pris för barn och användning av SAS App ingår alltid med din flygning. 

Ingår i din biljett: SAS Go Light SAS Go SAS Plus
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage Ja Ja Ja
Incheckat bagage Nej Ja Ja
SAS Lounge Nej Nej Ja
Fast Track Nej Nej Ja
Mat och dryck Nej Nej
Ja

Koldioxidkompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus ger dig mer av världen. Det är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Som medlem i EuroBonus kommer du att tjäna poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Du kan bland annat använda poängen för att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar alla biljetter som bokas med ett EuroBonus-nummer. Det innebär att vi nu koldioxidkompenserar drygt 40 % av utsläppen från våra flygplan. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Bli inspirerad och läs mer om Ryssland