sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa
Ryssland

Flyg till Ryssland

Flyg med SAS till Ryssland

Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs på ett pris. Prisavvikelser kan förekomma när du går vidare till bokning om inga sökningar är gjorda.

I Ryssland hittar du både moderna storstäder, enorma floder, ett överflöd av monument och slätter som sträcker sig så långt ögat kan nå. Om du besöker det största landet i världen får du garanterat vara med om intensiva upplevelser ur ett historiskt perspektiv. 

SAS tar dig direkt till Sankt Petersburg i Ryssland – boka i dag!

När du bokar din flygbiljett med SAS får du automatiskt öppet köp i 24 timmar, incheckning online 22 timmar före avgång, fritt val av sittplats och WiFi på våra långdistansflygningar. 

 

SAS tar dig direkt till St. Petersburg i Ryssland

SAS tar dig direkt till Sankt Petersburg i Ryssland från Stockholm. Flygningen tager ca. 1 timme och 30 minuter. 

Ombord på flyget blir du serverad gratis kaffe eller te och du har tillgång till dagens tidning via vår app

 

Modern kultur i Sankt Petersburg

Sankt Petersburg har varit centrum för Rysslands historia i många år och erbjuder vackra kyrkor, magnifika torg och fascinerande museer. Dessutom har staden ett rikt och modernt kulturliv med musik, shopping och nattliv av toppkvalitet. Om du besöker Sankt Petersburg måste du se den fantastiska 122 meter höga Peter-Paulkatedralen och tsarens vackra residens som inhyser ett konstmuseum i världsklass.

 

Fantastiska upplevelser i Ryssland

Med Ryssland som resmål får du uppleva en resa i ett land under förvandling. Det är faktiskt väldigt få andra länder som kan ge dig lika mycket spänning och intensitet som Ryssland. Om du besöker Ryssland kan du få en mycket speciell inblick i landet genom att resa med den berömda Transsibiriska järnvägen, som tar dig genom sju tidszoner genom Ryssland. Du kan också välja att åka på en kryssning på floden Volga, där båten lägger till i många av Rysslands fascinerande och historiska städer. 

 

Världens djupaste sjö

Ryssland erbjuder inte bara historiska attraktioner utan har även en fantastisk natur, och i synnerhet Bajkalsjön i Sibirien är värd ett besök. Sjön omnämns ofta som Sibiriens pärla eftersom den innehåller en femtedel av världens sötvatten och är världens djupaste sjö.