sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa
Luxemburg

Flyg direkt till Luxemburg från Stockholm

Boka flyg Luxemburg tur och retur och ta chansen att uppleva en av en de minsta och vackraste länderna i världen. Trots landets lilla storlek har det mycket att erbjuda, alltifrån spektakulär natur till fantastisk arkitektur. SAS erbjuder nu dessutom flyg till Luxemburg direkt från Stockholm. På så sätt kan du snabbt och enkelt ta dig till sevärda Luxemburg, både om du ska dit på en härlig weekend eller en affärsresa. Boka ditt flyg till Luxemburg redan idag! 
 

Boka billiga flyg till Luxemburg med vår lågpriskalender

Om du vill hitta billiga flyg till Luxemburg bör du kika i vår lågpriskalender. Lågpriskalendern uppdateras kontinuerligt för att kunna erbjuda dig de bästa flygpriserna på marknaden. Om du är ute i god tid och kan vara flexibel med avgångstiderna, kan du således boka flyg till Luxemburg till ett riktigt bra pris. Du har dessutom alltid 24-timmars öppet köp när du bokar flygbiljetter hos SAS. På så sätt kan du boka direkt när du ser ett bra pris och höra med ditt resesällskap senare. Boka ditt flyg Luxemburg tur och retur redan idag för att inte gå miste om riktigt prisvärda flygbiljetter! 

Hitta din resa i vår lågpriskalender
 

Flyg till Luxemburg och upplev ett land fullt med rik kultur 

Om du är intresserad av kultur och vacker arkitektur ska du definitivt passa på att boka flyg till Luxemburg. Både som stad och land har Luxemburg mycket att erbjuda när det kommer till konstmuseer, kyrkor, slott och historiska byggnader. Börja med att ta en tur till gamla stan i Luxemburg stad och se området som är med UNESCOs världsarvslista. Fortsätt sedan din färd med att besöka Notre-Dame katedralen och beskåda den nordliga porten i barockstil. Du kan sedan avsluta din kulturella vandring med att gå till någon av alla de fantastiska museum som finns; National Museum of History and Art, Museum of Modern Art eller Bank Museum Luxemburg. 
 

Luxemburg – ett litet land med mycket att erbjuda

Mikrostaten Luxemburg har inte bara mycket att erbjuda när det kommer till kultur och arkitektur, utan även natur. Landet har ett vackert landskap fullt av sjöar, floder, skogar och slätter. Om du gillar att cykla eller vandra är landet därför ett perfekt resmål. Det finns mer än 5000 kilometer naturspår runt om i landet som både är lättillgängliga och bjuder på spektakulära utsikter. En rekommenderad tur i närheten av Luxemburgs stadskärna är naturspåret kallat ”Mullerthal Trail” som bjuder på hisnande vyer och vackra slott. Så boka flyg Luxemburg tur och retur och ta chansen att uppleva fantastisk natur! 
 

Boka flyg till Luxemburg och njut av god mat

Om du gillar god mat och dryck är Luxemburg värt ett besök. Landet har både högst antal Michelinstjärnor per capita i världen, men även mycket att erbjuda för den med en lite mindre budget. Det lokala köket är starkt influerat av grannländerna Tyskland, Belgien och Frankrike och bjuder således på fantastiska ostar, kött, fisk och vin. Luxemburg har dessutom en lång tradition av att servera desserter och du kan därför räkna med att även få njuta av tårtor, pajer och andra bakverk. Boka flyg till Luxemburg idag och njut av fantastisk mat och dryck!
 

Alltid inkluderat i ditt flyg med SAS

Vi strävar alltid efter att din flygresa ska bli så bekväm och smidig som möjligt. När du bokar flyg med SAS ingår därför alltid vissa förmåner: 

Boka flyg till Luxemburg med vår barnrabatt

Vi vill självfallet även att dina barn ska få följa med när du flyger till Luxemburg. Vi erbjuder alltid barnrabatt på alla flygbiljetter. Du kan därför boka dina barns biljetter till förmånliga priser. Om ditt barn är yngre än 2 år och kan sitta i knäet hos en vuxen under flygresan, kan vi erbjuda upp till 90% rabatt på flygbiljetten. Barn som är 2 till 11 år gamla kan vi dessutom erbjuda upp till 25% rabatt. Detsamma gäller om du vill att ditt barn som är yngre än 2 år ska ha en sittplats under flygresan. Boka flyg Luxemburg tur och retur och låt dina barn få följa med! 

Mer om att resa med barn  
 

Flyg till Luxemburg och bli medlem SAS EuroBonus 

Om du inte redan är medlem i vårt lojalitetsprogram SAS EuroBonus, bör du passa på att bli det när du bokar ditt flyg till Luxemburg. Som medlem i EuroBonus kan du ta del av flera förmåner och tjäna poäng på alla resor som du gör med SAS eller våra partner i Star Alliance. Du kan även tjäna poäng på inköp som du gör under resan. Att bli medlem är kostnadsfritt och ju mer flygfrekvent resenär du är, desto mer förmåner får du! 

Som frekvent resenär kan du bli Guld- eller Diamantmedlem och på så sätt få tillgång till SAS Lounge på flygplatsen. I loungen kan du få en avslappnande start på din resa och avnjuta mat och dryck i en rofull miljö. Du kan dessutom passa på att arbeta med hjälp av vårt snabba och kostnadsfria WiFi. Så boka ditt flyg till Luxemburg redan idag och passa på att bli medlem i SAS EuroBonus! 

Bli medlem i EuroBonus

Övrigt

Reseförsäkring

Boka hyrbil med dina EuroBonus-poäng

 

Fler SAS destinationer