Flyg till Luxemburg

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Luxemburg från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Tokyo, Shanghai och Peking).

Vi flyger till de flesta destinationerna året runt. Några av våra destinationer är säsongsberoende.

Flyg med SAS för att besöka Luxemburg

Luxemburg är en av de minsta suveräna staterna i Europa. Det gör det enkelt att se mer än en del av landet under ditt besök. Oavsett om du vill se huvudstaden Luxemburg eller natursköna landskap i landets naturparker, så är det nära till allt.

Luxemburgs lilla Schweiz

Müllerthal i östra Luxemburg med sina steniga kullar, frodiga skogar och sandstensklippor kallas ofta för Lilla Schweiz.

Ge dig ut på vandring eller cykel på en av de många stigarna och vandringslederna i området. Insup den vackra panoramautsikten medan du tar dig fram längs bäckar, genom åkrar och skogar och ser de unika sandstensformationerna i Lilla Schweiz.

Flyg till Luxemburg

Besök slotten och ruinerna i Eisch-dalen, som även kallas De sju slottens dal, när du är i Luxemburg. Dalen fick sitt namn från de sju slotten i området: Mersch, Schoenfels, Hollenfells, Ansembourg slott, Det nya slottet i Ansembourg, Septfontaines och Koerich slott. Man kan besöka vissa slott, andra kan man bara se från utsidan.

Slotten kan ses på en bilresa i det 24 kilometer långa området, men du kan också ge dig ut på en vandring i det natursköna landskapet längs en 37 kilometer lång vandringsled.

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning, gratis WiFi (om tillgängligt) samt måltider och snacks ombord.

Upplev Luxemburg med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Luxemburg.

Vill du se världen? Med Scandinavian Airlines och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Vart vi flyger

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Ja Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **När tillgängligt

Koldioxidkompensation med SAS EuroBonus

EuroBonus ger dig mer av världen. Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar alla EuroBonus-medlemmars resor med Scandinavian Airlines. Mer om vårt hållbarhetsarbete