Flyg till Luxemburg

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

We are travelers.

SAS flyger till Luxemburg från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC) och Asien (Tokyo, Shanghai, Peking och Singapore).

SAS flyger till Luxemburg.

Vi flyger till de flesta destinationerna året runt. Några av våra destinationer är säsongsberoende.

Flyg med SAS för att besöka Luxemburg

Luxemburg är en av de minsta suveräna staterna i Europa. Det gör det enkelt att se mer än en del av landet under ditt besök. Oavsett om du vill se huvudstaden Luxemburg eller natursköna landskap i landets naturparker, så är det nära till allt.

Luxemburgs lilla Schweiz

Müllerthal i östra Luxemburg med sina steniga kullar, frodiga skogar och sandstensklippor kallas ofta för Lilla Schweiz.

Ge dig ut på vandring eller cykel på en av de många stigarna och vandringslederna i området. Insup den vackra panoramautsikten medan du tar dig fram längs bäckar, genom åkrar och skogar och ser de unika sandstensformationerna i Lilla Schweiz.

Luxemburg

Besök slotten och ruinerna i Eisch-dalen, som även kallas De sju slottens dal, när du är i Luxemburg. Dalen fick sitt namn från de sju slotten i området: Mersch, Schoenfels, Hollenfells, Ansembourg slott, Det nya slottet i Ansembourg, Septfontaines och Koerich slott. Man kan besöka vissa slott, andra kan man bara se från utsidan.

Slotten kan ses på en bilresa i det 24 kilometer långa området, men du kan också ge dig ut på en vandring i det natursköna landskapet längs en 37 kilometer lång vandringsled.

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning, gratis WiFi (om tillgängligt) samt måltider och snacks ombord.

Upplev Luxemburg med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Luxemburg.

Vill du se världen? Med Scandinavian Airlines och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Vart vi flyger

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej Ja

Koldioxidkompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus ger dig mer av världen. Det är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Som medlem i EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar resor när ett EuroBonus-nummer läggs till i bokningen på en flygning med Scandinavian Airlines. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete