sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa
Riga

Flyg Riga tur och retur med SAS

Flyg till Riga och Lettland direkt från Stockholm eller från/via Köpenhamn året runt. Boka din biljett med SAS!
 

Flyg till Riga med SAS året runt

Hitta billiga flygbiljetter till Riga och upplev Baltikums pärla med dess rika kulturarv och underbara arkitektur. SAS flyger direkt till den lettiska huvudstaden som är belägen centralt i landet vid Rigabukten där landets största flod Daugava har sitt inlopp till havet. Riga är med sina 700 000 invånare Baltikums näst största stad och eftersom den är belägen endast drygt en timmes flygresa från Stockholm är staden perfekt för weekendresor. Boka billiga flyg till Riga med SAS och se den underbart charmiga Baltiska staden.
 

Flyg till Riga och upplev medeltidsstaden

Riga har med sitt strategiskt viktiga läge mot Ryssland varit en central del av norra Europas historia och såväl en historisk som ekonomisk mötesplats mellan öst och väst. I regionen finns det fynd från så tidigt som år 2000–2500 före vår tideräkning. Riga upplevde dock sin storhetstid under medeltiden som en av Baltikums viktigaste handelsstäder. Staden besöktes av såväl vikingar som många andra stora folkslag runt Östersjön för handel och utbyte vilket har format den stad vi ser idag. Flyg till Riga och känn historiens vingslag på gator som använts i tusentals år. Idag är Rigas gamla stad med på UNESCOs lista över världsarv och är en erkänd sevärdhet. De medeltidsinspirerade köpmän som idag vandrar på torgen i gamla staden kompletterar den historiska arkitekturen och ger ett helhetsintryck som du sent kommer att glömma. Boka billiga flyg till Riga med SAS och njut av en stadsbild som kantas av 800 år gamla gotiska kyrkor, borgar och andra historiska byggnader.
 

Billiga flyg till Riga för storstadspuls och strand

Den baltiska storstaden bjuder på en storstadspuls med shoppingstråk, marknadsplatser och ett livligt nattliv med en mängd barer och restauranger. Det är en storstadsmiljö och en modern stad som samexisterar med underbar historisk arkitektur. Pulsen kan dock snabbt ersättas med kritvita sandstränder, sol & bad samt spa på kurorten Jūrmala precis utanför huvudstaden. Hitta billiga flyg till Riga och njut av spa och skönhetsbehandlingar till överkomliga priser, eller varför inte testa på att njuta av en traditionell lettisk bastu?

Riga passar även perfekt för barn då de långgrunda sandstränderna är fyllda med möjliga aktiviteter, gungor, skateboardparker och basketplaner. Flyg till Riga och kombinera ett spännande stadsliv med underbara sandstränder, sol och bad, något som passar för hela familjen!

Se vår lågpriskalender
 

Flyg till Riga och den baltiska kulturen

Riga brukar ses som Baltikums kulturcentra och har en dynamisk mångsidig kulturscen. Se Lettlands Nationalopera som har konserter med artister i världsklass. I stadens många konserthallar hittar du något för alla smaker, oavsett om du uppskattar klassisk musik eller pop.

Flyg till Riga för att uppleva Baltikums gastronomihuvudstad och du kan här prova traditionell lettisk mat som fusion-köket med influenser från hela världen. Riga har något för alla och du är garanterad att hitta en kulturupplevelse som passar dig.

Flyg till Riga och upplev Baltikum

Boka billiga flyg till Riga och njut av Baltikums pärla, perfekt för en weekendresa för hela familjen, singelresor eller i grupp. Upplev flera tusen år av historia och känn den bultande rytmen i huvudstaden. Oavsett om du vill ha en avkopplande helg med spa och vita stränder, en kulturell resa med historiska resmål eller en shoppingresa så är Riga den perfekta destinationen för en weekend. Njut av Baltikum och hitta billiga flyg till Riga idag!
 

Barnrabatt på flygbiljetter

Flyg till Riga med dina barn med vår barnrabatt. Barn under 2 år får upp till 90% barnrabatt på flygbiljetter om de sitter i knät hos en vuxen under flygresan. Barn mellan 2 och 11 år får upp till 25% rabatt. Om du vill ha en egen sittplats till ditt barn som är under 2 år är priset detsamma som för barn som är mellan 2 och 11 år.

Mer om att resa med barn

Flyg till Riga som medlem i EuroBonus

Som medlem i EuroBonus har du möjlighet att tjäna poäng när du bland annat köper flygbiljetter, som du sedan kan använda till att betala för nya flygbiljetter, hyra bil och mycket annat. 

Som Guld- eller Diamantmedlem kan du starta resan med att koppla av i SAS Lounge på flygplatsen. Där hittar du WiFi, tidningar samt mat och dryck så att du har möjlighet att ladda batterierna och njuta av din resa redan innan du går ombord.


Läs mer och bli medlem i EuroBonus

Övrigt

Reseförsäkring


Fler SAS destinationer