Flyg till Riga

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

Tyvärr flyger vi inte längre till Riga.

SAS flyger till Riga i Lettland från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Tokyo, Shanghai och Peking).

Förmåner som ingår på din flygning till Riga

Boka din resa med SAS i förväg så har du större chans att hitta billigare flyg. Besök vår lågpriskalender för att se alla SAS destinationer och få en fullständig översikt över vart vi flyger. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Riga med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Riga.

Flyg till Riga för att uppleva kullerstensgatorna och kulturen

Lettlands huvudstad Riga ligger vid Östersjön och anses vara landets kulturnav. Staden hyser många museer och konserthus, pittoreska träbyggnader och jugendarkitektur, så besökarna kan lätt gå vilse i Gamla stan i Riga.

När du inte utforskar stadstorget till fots eller beundrar Sankt Peterskyrkan kan du gå runt och titta på Rigas centralmarknad eller se det mäktiga Rigas slott.

Det finns gott om saker att se och göra i Riga för alla.

Flyg till Riga

Riga är den största metropolen i Baltikum och det är en stad med krut i. Mellan medeltidsarkitekturen och de historiska landmärkena ligger pittoreska bakgator där du hittar hantverksjuvelerare, hipsterkaffebarer och takrestauranger. Gör dig redo för ett minnesvärt lettiskt äventyr.

Flyg med SAS till Rigas internationella flygplats för att landa utvilad och redo att börja semestern.

Rigas internationella flygplats

Liten och vacker – Riga är framstående inom flera olika arkitektoniska stilar i alla färger. Gå på moderna konstgallerier, upplev den livliga stadskärnan och ät middag i de lokala restaurangerna. Det är en stad du sent ska glömma.

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning, gratis WiFi (om tillgängligt) samt måltider och snacks ombord.

Vill du se världen? Med Scandinavian Airlines och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Vart vi flyger

Ingår alltid i din resa till Riga

Vi strävar efter att våra kunder ska få en så avkopplande och bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg till Riga är smidig incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Ja Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **När tillgängligt

Koldioxidkompensation med SAS EuroBonus

EuroBonus ger dig mer av världen. Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar alla EuroBonus-medlemmars resor med Scandinavian Airlines. Mer om vårt hållbarhetsarbete

Hotellerbjudanden