ENKEL FRÅN
Riga

Flyg till riga

Inkluderat i din flygbiljett till och från Riga

SAS erbjuder direktflyg till Riga från Stockholm samt från/via Köpenhamn. Det tar ungefär 1 timme och femton minuter att flyga från Stockholm till Riga. Men vare sig du är ombord på en kort- eller långdistansflygning är det viktigt att du ska få en sådan bekväm resa som möjligt när du flyger med oss. Därför serverar vi alltid kaffe, te och vatten ombord och du kan ladda ner dagens tidning i vår app – självklart är allt utan extra kostnad.

Vi har tänkt på det mesta före, under och efter resan när du flyger till Riga med oss. Detta är inkluderat i din flygbiljett:

Hitta din flygresa direkt med hjälp av bokningsdialogen här på sidan eller ladda ner vår app – på det sättet kan du alltid hitta din nästa resa till Riga eller någon av alla våra andra destinationer direkt från mobiltelefonen.
 

SAS har tre dagliga direktflyg till Riga

SAS flyger direkt till och från Riga tre gånger per dag från Stockholm. Rigas flygplats Riga International Airport ligger cirka 13 km från citykärnan och du tar dig enkelt och bekvämt till och från flygplatsen med buss.
 

Billiga flyg till Riga – boka tidigt 

Njut av en härlig weekend i Riga! Upplev vad Lettlands huvudstad har att erbjuda och res billigt dit. Vi rekommenderar att du bokar dina flygbiljetter i god tid. På det sättet kan du spara både tid och pengar och öka dina chanser till att få flygbiljetter till bästa möjliga pris. Kom ihåg att vi erbjuder 24 timmars öppet köp som innebär att du kan känna dig fri att boka direkt om du hittar ett bra erbjudande i vår onlinebokning. Sedan finns det alltid möjlighet att boka om inom ett dygn om det inte passar din familj eller dina andra reskamrater.

Erbjudanden och rabatter

Gå med i vårt kostnadsfria förmånsprogram EuroBonus och tjäna poäng varje gång du flyger med oss. Med EuroBonus tjänar du också poäng när du gör reservationer för hotellrum och hyrbil hos våra partner över hela världen. Förutom detta får du en hel del andra fördelar som medlem, som till exempel exklusiva erbjudanden och sms-tjänster med praktisk information om din flygresa. Spendera dina poäng på allt från flygresor och hotell till att handla ombord eller i vår onlineshop.

Tjäna poäng inför din flygresa till Riga – gå med kostnadsfritt i EuroBonus.

Hitta billiga flygbiljetter till Lettland

Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs på ett pris. Prisavvikelser kan förekomma när du går vidare till bokning om inga sökningar är gjorda.Övrigt

Reseförsäkring
Flyg till Lettland
 


Fler SAS destinationer