Flyg till Peking

SAS flyger till Peking i Kina från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm (beroende på rutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC) och Asien (Tokyo och Shanghai).

SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner på din flygning till Peking

Boka din resa till Peking med SAS i förväg, så har du större chans att hitta billigare flygbiljetter. Du kan se en översikt över alla våra destinationer på en och samma plats genom att gå till vår lågpriskalender. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Peking med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Kina.

Flyg till Peking för att besöka Kinas huvudstad

Peking är en vidsträckt metropol som lockar miljontals besökare om året och är hemvisten för fantastiska palats, högtidliga tempel och vackra kungliga trädgårdar. Den kinesiska huvudstaden är också känd för sina glittrande skyskrapor, livliga matmarknader och blomstrande konstscen.

När du inte handlar på antikmarknaden Panjiayuan eller utforskar museer och palats i Förbjudna staden kommer du antagligen att njuta av den lokala kulturen i konstdistrikt 798 eller av en dagstur till den spektakulära Kinesiska muren.

Listan med saker att göra i Peking är oändlig och det finns mycket att se och göra för alla.

Peking

Det är enkelt att bli förälskad i Peking, tack vare dess lågprisshopping, oemotståndliga kokkonst och livliga uteliv. Gör dig beredd att upptäcka historia som sträcker sig över 5 000 år, beundra vackra tempel och äta lokala kinesiska läckerheter till sent in på kvällen.

Flyg med SAS till Pekings internationella flygplats så kommer du att vara beredd och se fram emot att börja din semester utvilad efter en avkopplande resa.

Pekings internationella flygplats

Peking är en stad med en livlig blandning av historia och modern kultur. Upplev en kombination av vansinnigt hög takt och varm och lugn charm – allt på en och samma plats. Listan med saker att göra och se i Peking är oändlig!

SAS App kommer att vara din resekompis. Boka, uppdatera, uppgradera, checka in och spara ditt boardingkort i appen. Mer information om SAS App

Vill du se världen? Med Scandinavian Airlines och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Vart vi flyger

Ingår alltid i din resa till Peking

Vi strävar efter att alla våra kunder ska ha en så avkopplande och bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te och användning av SAS App i din flygning till Peking.

Om du vill resa med ännu högre komfort kan du uppgradera din flygbiljett till nästa reseklass. Detta ger dig exklusiv tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning, WiFi utan avgift (om tillgängligt) samt måltider och snacks ombord.

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej Ja

Koldioxidkompensation med SAS EuroBonus

EuroBonus ger dig mer av världen. Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar alla EuroBonus-medlemmars resor med Scandinavian Airlines. Mer om vårt hållbarhetsarbete

Hotellerbjudanden