sök

FÖRSLAG

 • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Peking i Kina från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på rutt). 

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghai och Singapore).

cl--info-circle
SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner på din flygning till Peking – boka nu

Boka din resa till Peking med SAS i förväg, så har du större chans att hitta billigare flygbiljetter. Du kan se en översikt över alla våra destinationer på en och samma plats genom att gå till vår lågpriskalender. SAS kunder har alltid  24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare. 

 • cl--plane-right Flygplats: Pekings internationella flygplats (PEK)
 • cl--credit Valuta: Yuan Renminbi
 • cl--clock Tidszon: CST: UTC+8
 • cl--globe Officiellt språk: Mandarin

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Peking med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Kina.  

flyg till Peking för att besöka Kinas huvudstad   

Peking är en vidsträckt metropol som lockar miljontals besökare om året och är hemvisten för fantastiska palats, högtidliga tempel och vackra kungliga trädgårdar. Den kinesiska huvudstaden är också känd för sina glittrande skyskrapor, livliga matmarknader och blomstrande konstscen. 

När du inte handlar på antikmarknaden Panjiayuan eller utforskar museer och palats i Förbjudna staden kommer du antagligen att njuta av den lokala kulturen i konstdistrikt 798 eller av en dagstur till den spektakulära Kinesiska muren.

Listan med saker att göra i Peking är oändlig och det finns mycket att se och göra för alla.

Flyg till Peking med SAS
 • Kaffebar i Paris
 • Eiffeltornet i Paris
 • Weekend i Paris
 • Varför Peking?
 • Flyg med SAS till Pekings internationella flygplats (PEK)
 • Gör din resa enklare med SAS App
 • Upplev världen med SAS

Ingår alltid i din resa till Peking

Vi strävar efter att alla våra kunder ska ha en så avkopplande och bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te och användning av SAS App i din flygning till Peking.  

Om du vill resa med ännu högre komfort kan du uppgradera din flygbiljett till nästa reseklass. Detta ger dig exklusiv tillgång till Fast TrackSAS Lounge, prioriterad ombordstigning, WiFi utan avgift (om tillgängligt) samt måltider och snacks ombord. 

Ingår i din reseklass till USA och Asien: SAS GO SAS PLUS SAS BUSINESS
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg 2 x 32 kg
Fast Track* Nej Ja Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck Måltid 3-rätters måltid À la carte-meny
WiFi** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja

*I mån av tillgång
**Ännu inte införd på flygplanstypen SE-REH A330E

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Som medlem i EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Du kan bland annat använda poängen för att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.  

Vi koldioxidkompenserar alla biljetter som bokas med ett EuroBonus-nummer. Det innebär att vi nu koldioxidkompenserar mer än 40 % av utsläppen från våra flygplan. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och hyrbil i Peking

Vill du göra några slutliga bokningar? Hos SAS kan du boka en hyrbil som gör transporten från flygplatsen enkel och bekväm. Du kan också boka ett hotell som du vill bo på och sedan är du klar att ge dig ut på resan. 

Andra populära SAS-destinationer

Bli inspirerad och läs mer om Peking