sök

FÖRSLAG

 • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Peking i Kina från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på rutt). 

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiHongkong och Singapore).

cl--info-circle
SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner på din flygning till Peking – boka nu

Boka din resa till Peking i god tid för att dra fördel av billigare flygbiljetter från SAS. Du kan se en översikt över alla våra destinationer på en och samma plats genom att gå till vår lågpriskalender. Alla kunder hos SAS får 24 timmars öppet köp på alla bokningar, så om du ser ett fantastiskt erbjudande kan du boka det nu och bestämma dig senare. 

 • cl--plane-right Flygplats: Pekings internationella flygplats (PEK)
 • cl--credit Valuta: Yuan Renminbi
 • cl--clock Tidszon: CST: UTC+8
 • cl--globe Officiellt språk: Mandarin

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Peking med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % rabatt på barnbiljetter för att göra det billigare att ta med barnen på resan till Kina.  

flyg till Peking för att besöka Kinas huvudstad   

Peking är en vidsträckt metropol som lockar miljontals besökare om året och är hemvisten för fantastiska palats, högtidliga tempel och vackra kungliga trädgårdar. Den kinesiska huvudstaden är också känd för sina glittrande skyskrapor, livliga matmarknader och blomstrande konstscen. 

När du inte handlar på antikmarknaden Panjiayuan eller utforskar museer och palats i Förbjudna staden kommer du antagligen att njuta av den lokala kulturen i konstdistrikt 798 eller av en dagstur till den spektakulära Kinesiska muren.

Listan med saker att göra i Peking är oändlig och det finns mycket att se och göra för alla.

Flyg till Peking med SAS
 • Kaffebar i Paris
 • Eiffeltornet i Paris
 • Weekend i Paris
 • Varför Peking?
 • Flyg med SAS till Pekings internationella flygplats (PEK)
 • Gör din resa enklare med SAS App
 • Upplev världen med SAS

Ingår alltid i din resa till Peking

Hos SAS vill vi att alla våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har köpt kan du alltid dra fördel av vissa kundförmåner. Enkel incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App ingår alltid med din flygning till Peking.  

Om du vill resa med ännu högre komfort kan du uppgradera din flygbiljett till nästa reseklass. Detta ger dig exklusiv tillgång till Fast TrackSAS Lounge, prioriterad ombordstigning, WiFi utan avgift (om tillgängligt) samt måltider och snacks ombord. 

Detta ingår med din biljett
till USA och Asien:
SAS Go SAS Plus SAS Business
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage Ja Ja Ja
Incheckat bagage Ja Ja Ja
SAS Lounge Nej Ja Ja
Fast Track Nej Ja Ja
Mat och dryck Ja

Ja Ja

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Bli medlem i EuroBonus så kommer du att tjäna poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Du kan bland annat använda poängen för att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.  

När biljetter bokas med ett EuroBonus-nummer innebär det att vi nu kan koldioxidkompensera drygt 40 % av utsläppen från våra flygplan. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och hyrbil i Peking

Vill du göra några slutliga bokningar? Hos SAS kan du boka en hyrbil som gör transporten från flygplatsen enkel och bekväm. Du kan också boka ett hotell som du vill bo på och sedan är du klar att ge dig ut på resan. 

Andra populära SAS-destinationer

Skaffa inspiration och läs mer om Peking