sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Hongkong i Kina från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på rutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPeking och Singapore). 

cl--info-circle
SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner på din flygning till Hongkong – boka nu

Boka din resa till Hongkong i förväg, så är det mer sannolikt att du hittar billigare flygbiljetter med SAS. Gå till vår lågpriskalender för att se en översikt över alla destinationer och kostnader på en och samma plats. Alla kunder hos SAS får 24 timmars öppet köp på alla bokningar, så om du ser ett fantastiskt erbjudande kan du boka det idag och bestämma dig i morgon.

  • cl--plane-right Flygplats: Hongkongs internationella flygplats (HKG)
  • cl--credit Valuta: Hongkong-dollar
  • cl--clock Tidszon: HKT: UTC+8
  • cl--globe Officiellt språk: Kinesiska

Rabatterade biljetter för barn

SAS erbjuder upp till 90 % rabatt på barnbiljetter för att göra det billigare att ta med barnen på resan till Hongkong och utforska staden med hela familjen. 

flyg till Hongkong för att uppleva en storstadsutflykt  

Hongkong är en livlig metropol som tar emot miljontals besökare varje år och är hemvisten för över sju miljoner människor, 260 öar och ett stort antal skyskrapor.  

När du inte åker med den berömda Star Ferry mellan Hongkong-ön och Kowloon eller klättrar hela vägen upp på Victoria-toppen för att uppleva enastående utsikt över staden kommer du antagligen att roa dig i Hongkongs bästa nöjesparker, inklusive Disneyland Hongkong, Ocean Park och Ngong Ping 360.

Listan med saker att göra i Hongkong är mycket imponerande och det finns något för alla resenärer, inklusive kulturälskare, historiefantaster och friluftsentusiaster.

Flyg till Hongkong med SAS
  • Naturen i Hongkong
  • Hongkongs stadssilhuett
  • Utforska Hongkong

Ingår alltid i din resa till Hongkong

I syfte att säkerställa att SAS kunder får en minnesvärd och bekväm flygresa tillhandahåller vi ett antal SAS-förmåner som är tillgängliga oavsett vilken biljettyp du har köpt. Enkel incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App ingår alltid med din flygning till Hongkong. 

Gillar du att resa med ännu högre komfort? Då bör du se till att uppgradera din biljett till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till fler förmåner som exempelvis Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning och WiFi utan avgift (om tillgängligt).

Detta ingår med din biljett
till USA och Asien:
SAS Go SAS Plus SAS Business
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage Ja Ja Ja
Incheckat bagage Ja Ja Ja
SAS Lounge Nej Ja Ja
Fast Track Nej Ja Ja
Mat och dryck Ja

Ja Ja

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Bli medlem i EuroBonus så kommer du att tjäna poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Du kan bland annat använda poängen för att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.  

När biljetter bokas med ett EuroBonus-nummer innebär det att vi nu kan koldioxidkompensera drygt 40 % av utsläppen från våra flygplan. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och hyrbil i Hongkong

Spara lite tid och boka ett hotellrum och en hyrbil här hos SAS. Vi ger dig tillgång till fantastiska hotell och hyrbilstjänster så att din resa till Hongkong blir så enkel och trevlig som möjligt.

Andra populära SAS-destinationer

Skaffa inspiration och läs mer om Hongkong