sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Hongkong i Kina från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på rutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPeking och Singapore). 

cl--info-circle
SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner på din flygning till Hongkong – boka nu

Boka din resa till Hongkong i förväg, så är det mer sannolikt att du hittar billigare flygbiljetter med SAS. Få översikt över alla våra destinationer genom att gå till vår lågpriskalender. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare. 

  • cl--plane-right Flygplats: Hongkongs internationella flygplats (HKG)
  • cl--credit Valuta: Hongkong-dollar
  • cl--clock Tidszon: HKT: UTC+8
  • cl--globe Officiellt språk: Kinesiska

Rabatterade biljetter för barn

SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Hongkong och utforska staden med hela familjen. 

flyg till Hongkong för att uppleva en storstadsutflykt  

Hongkong är en livlig metropol som tar emot miljontals besökare varje år och är hemvisten för över sju miljoner människor, 260 öar och ett stort antal skyskrapor.  

När du inte åker med den berömda Star Ferry mellan Hongkong-ön och Kowloon eller klättrar hela vägen upp på Victoria-toppen för att uppleva enastående utsikt över staden kommer du antagligen att roa dig i Hongkongs bästa nöjesparker, inklusive Disneyland Hongkong, Ocean Park och Ngong Ping 360.

Listan med saker att göra i Hongkong är mycket imponerande och det finns något för alla resenärer, inklusive kulturälskare, historiefantaster och friluftsentusiaster.

Flyg till Hongkong med SAS
  • Naturen i Hongkong
  • Hongkongs stadssilhuett
  • Utforska Hongkong

Ingår alltid i din resa till Hongkong

Vi strävar alltid efter att våra kunder ska få en så minnesvärd och bekväm flygresa som möjligt. Oavestt vilken biljettyp du har ingår därför alltid viss av SAS kundförmåner. Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App i din flygning till Hongkong. 

Gillar du att resa med ännu högre komfort? Då bör du se till att uppgradera din biljett till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till fler förmåner som exempelvis Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning och WiFi utan avgift (om tillgängligt).

Ingår i din reseklass till USA och Asien: SAS GO SAS PLUS SAS BUSINESS
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg 2 x 32 kg
Fast Track* Nej Ja Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck Måltid 3-rätters måltid À la carte-meny
WiFi** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja

*I mån av tillgång
**Ännu inte införd på flygplanstypen SE-REH A330E

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Som medlem i EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Du kan bland annat använda poängen för att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.  

Vi koldioxidkompenserar alla biljetter som bokas med ett EuroBonus-nummer. Det innebär att vi nu koldioxidkompenserar mer än 40 % av utsläppen från våra flygplan. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och hyrbil i Hongkong

Spara lite tid och boka ett hotellrum och en hyrbil här hos SAS. Vi ger dig tillgång till fantastiska hotell och hyrbilstjänster så att din resa till Hongkong blir så enkel och trevlig som möjligt.

Andra populära SAS-destinationer

Skaffa inspiration och läs mer om Hongkong