Flyg Umeå Bryssel

Boka flyg från Umeå till Bryssel i vår lågpriskalender

Genom att titta i vår lågpriskalender kan du hitta våra allra bästa priser på flyg från Umeå till Bryssel. Om du är ute i god tid så förbättras dina chanser att hitta riktigt billiga flyg mellan Umeå och Bryssel som passar just dig och ditt resesällskap.

Hitta våra bästa frånpriser till alla våra destinationer i vår lågpriskalender. Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs.

Flyg Umeå Bryssel – Bryssels flygplats

Bryssels flygplats historia sträcker sig tillbaka till andra världskriget, då den byggdes av tyskarna. Flygplatsen ligger cirka 12 km utanför Bryssels centrum, så det tar inte lång tid att ta sig från flygplatsen till centrum av staden, oavsett vilket transportmedel du använder.

Transport till och från Bryssel flygplats

Det finns många olika transportalternativ att välja mellan när du ska ta dig från Bryssels flygplats till centrum av staden.

Tåg

Från flygplatsen kan du ta tåget till Bryssel eller andra städer i Belgien. Tågstationen ligger i terminalens undervåning. Tåget till Bryssel går fyra gånger i timmen till stationerna: Bryssel-Zuid, Bryssel-Centrum och Bryssel-Noord, och det tar cirka 18 minuter att ta sig från flygplatsen till Bryssel centrum.

Buss

På flygplatsen finns det också många olika bussar som går till en mängd olika destinationer förutom Bryssel. Busshållplatsen finns utanför terminalen, och bussbiljetter kan köpas via en app, sms eller i bussen.

Biluthyrning

Föredrar du att köra bil finns det också goda möjligheter att hyra en på flygplatsen. Vill du spara tid bör du boka bilen hemifrån. På så sätt är du säker på att bilen står redo för dig när du landar, men annars hittar du alla de stora biluthyrningsföretagen i ankomsthallen när du har landat. Boka din hyrbil här

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt