Flyg Sundsvall / Timrå Thessaloniki

Boka flyg från Sundsvall / Timrå till Thessaloniki i vår lågpriskalender

Genom att titta i vår lågpriskalender kan du hitta våra allra bästa priser på flyg från Sundsvall / Timrå till Thessaloniki. Om du är ute i god tid så förbättras dina chanser att hitta riktigt billiga flyg mellan Sundsvall / Timrå och Thessaloniki som passar just dig och ditt resesällskap.

Hitta våra bästa frånpriser till alla våra destinationer i vår lågpriskalender. Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs.

Flyg Sundsvall / Timrå Thessaloniki – Sevärdheter

Den vita tornet i Thessaloniki

Det är inte utan anledning att du kan lära dig mer om Thessalonikis historia i just denna byggnad. Det gamla tornet är en tidigare osmansk fästning som också har fungerat som fängelse under en lång tid. Tornet har länge varit ett landmärke för Thessaloniki och är ett ställe du bör besöka om du är intresserad av historia och kultur.

Aristotelous Square

Det stora offentliga torget vid hamnen är en perfekt mötesplats för socialt umgänge i Thessaloniki. Här kan du njuta av utsikten över vattnet medan du släcker törsten med en kopp kaffe eller en uppfriskande läskedryck.

Arch of Galerius

Det gamla monumentet Arch of Galerius har prytt Thessaloniki sedan år 303 då det invigdes. Det ikoniska monumentet illustrerar Galerius seger över perserna, vilket kommer till uttryck genom de segerreliefer som monumentet är utsmyckat med.

Transport från Thessalonikis internationella flygplats

Thessalonikis flygplats ligger cirka 14 kilometer sydost om Thessalonikis centrum och är Greklands näst största flygplats. Från flygplatsen till Thessalonikis centrum är det möjligt att använda två transportformer: buss och taxi.

Buss

Från flygplatsen avgår bussar var 30:e minut till Thessalonikis centrum. Här kan Nr. X1 “KTEL – Airport” användas under dagtid och Nr. N1 “KTEL – Airport” under nattetid. Resan tar cirka 40–50 minuter beroende på trafik.

Taxi

Föredrar du att ta en taxi finns det också goda möjligheter till det. Du hittar taxihållplatsen utanför terminalen. Från flygplatsen tar det cirka 35 minuter med bil.

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt