Flyg Oslo Tivat

Boka flyg från Oslo till Tivat i vår lågpriskalender

Genom att titta i vår lågpriskalender kan du hitta våra allra bästa priser på flyg från Oslo till Tivat. Om du är ute i god tid så förbättras dina chanser att hitta riktigt billiga flyg mellan Oslo och Tivat som passar just dig och ditt resesällskap.

Hitta våra bästa frånpriser till alla våra destinationer i vår lågpriskalender. Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs.

Flyg Oslo Tivat – Upplev en flott kuststad

Gör som många andra semestrare och boka flyg mellan Oslo och Tivat. Tivat är en flott kuststad där du kan sola och njuta i en underbar miljö. Tivat är något av Montenegros eget Saint Tropez men staden erbjuder mer än bara lyx och flärd. Montenegro som land är ett perfekt semesterresmål med kristallklart vatten, varma somrar och svala vintrar, samt vackra miljöer. Boka flyg Oslo Tivat och koppla av i Kotorbuktens pärla!

Tivat – Kotorbuktens exklusiva centrum  

Porto Montenegro i Tivat är en hamn full med lyxiga båtar och omgivande hotell. Inspirationen verkar komma från Saint Tropez, där lyx och inhemsk kvalitet blandas. Om du vill uppleva, lyx, fart och flärd när du landat ditt flyg Oslo Tivat, är Porto Montenegro ett måste! 

Tivat är också mycket mer än stora båtar och avancerade drinkar. Staden ligger i Kotorbukten som ihop med Budvanska rivieran är Montenegros två populäraste resmål för turister. Tivat och de andra städerna runt i bukten är del av Unescos världsarv tack vare de historiska omgivningarna.  

Området har varit bebott sedan antiken och rymmer idag ett rikt, kristet kulturarv. Det finns gott om vackra kyrkor och kloster, både katolska och ortodoxa. Pilgrimsvandringar till något av klostren är inte ovanliga. Flyg Oslo Tivat och upplev de bildsköna byggnaderna och miljöerna!

Flyg Oslo Tivat – Få en innehållsrik semester

Tivat är ett resmål bara i sig själv, men för den som vill ge sig ut i omgivningarna finns det mycket att upptäcka. Den Budvanska rivieran, Ostrogklostret och Sveti Stefan är bara några av de spännande platser som finns i landet. 

Landet har både hav och berg, natursköna dalar och pittoreska stenhus. Städerna är trevliga och generellt sett är Montenegro ett prisvärt land vad gäller mat och shopping. Mattraditionen ligger nära den italienska och kroatiska. Lokala delikatesser är färsk fisk, skaldjur, ostar och skinka. 

Montenegro och Tivat är en fröjd för både öga och gom. Boka flyg Oslo Tivat och upptäck Kotorbuktens guldklimp!

En trevligare reseupplevelse startar på Oslo flygplats Gardermoen

SAS Fast Track

När du reser från Oslo till Tivat i SAS Plus eller om du är SAS EuroBonus Guld- eller Diamantmedlem så har du tillgång till Fast Track på Oslo flygplats Gardermoen. Fast Track är det snabbaste och smidigaste sättet att passera genom flygplatsens säkerhetskontroll. Detta hjälper dig att få mer tid för avkoppling, arbete, ett besök hur eller att bege dig snabbare till gaten.

SAS Lounges

Starta din resa till Tivat i en av våra flygplatslounger. Loungen är en lugn plats där du kan arbeta, äta en bit mat, umgås eller bara koppla av medan du väntar på din flygavgång.

På Oslos flygplats Gardermoen kommer du att kunna njuta av tre lounger, beroende på vart du ska flyga, biljettyp eller EuroBonus-nivå:

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt